Usein kysytyt kysymykset

Kirjoita kysymyksesi tähän tai selaa kysymyksiä ja vastauksia (FAQ) alempaa.

General

Tilausopas Kustomointi

USB-muistitikut

Tuote Tekninen

Power Bankit

Tuote Tekninen

Audio

Tuote Tekninen

USB Autolaturi

Tuote Tekninen

General

Miten tilaan Flashbaylta? Mitä eri kuvakkeet tarkoittavat tuotekuvausten yhteydessä? Mikä on koevedos? Miten saan salasanan Flashbayn Online-palvelua varten? Mitkä ovat toimitusaikanne? Mihin Flashbay toimittaa?

Mikä on minimitilausmäärä?

Jos haluat tilata muistitikkuja omalla logollasi, minimitilausmäärä on 10 useimmille malleillemme. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä koko hinnastomme, huomaat että jopa pienissäkin erissä hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset!

Monilla alan yrityksillä minimitilaus on 50 tai jopa 250. Flashbay pitää tilausten hoitamisen tehokkaana, joten pystymme toimittamaan helposti myös pienempiä eriä.

Joissakin muissa tuotteissa minimitilausmäärät vaihtelevat hiukan - ominaisuuksien mukaan, joten ota yhteyttä.
Miltä tuotteet näyttävät kun ne toimitetaan?

Jälleenmyyjille

Tuemme seuraavanlaisia liiketoiminnan harjoittajia Flashbayn tuotteiden jälleenmyyjinä:
 • Markkinointi, Mainonta, Media ja Luovat yritykset, jotka haluavat tarjota tuotteitamme asiakkaillensa lisäarvopalveluna.
 • Hankintayritykset, jotka haluavat hankkia tuotteitamme heidän vakioasiakkaidensa puolesta.
Seuraavanlaiset yritykset eivät ole kelvollisia Flashbayn tuotteiden jälleenmyyjiksi:
 • Yritykset, jotkakäyttävät maksettua hakukonemainontaa markkinoidakseen samoja tuotteita kuin Flashbay.
 • Yritykset, jotka omistavat tai pitävät yllä sivustoja jotka tarjoavat samoja tuotteita kuin Flashbay.
 • Yritykset, jotka ovat muulla tavoin mielletty Flashbayn kilpailijaksi.
Flashbay varmistaa että jälleenmyyjämme saavat kaiken tarvitsemansa tuen jotta he voivat ylittää asiakkaidensa odotukset.
 • Onko sinun joskus täytynyt kieltäytyä kaupoista sen takia, että toimittajasi tarjosi yli 2 viikon toimitusaikaa tilaukselle jonka sinä tarvitsisit 5 arkipäivässä?
 • Vai onko toimittajasi kenties vain välikäsi, joka ottaa kyllä rahasi tietämättä löytyykö tavaraa varastosta vai ei?
Nämä ovat molemmat harmittavia tarinoita, joita me kuulemme koko ajan. Me Flashbaylla uskomme rehelliseen kaupantekoon.
 • Varastomme ovat suuret ja olemme investoineet tuotantoomme riittävin määrin, jotta voimme toimittaa tilauksesi ajoissa ja juuri sellaisena kuin haluat.
 • Hintamme jälleenmyyjille ovat kilpailukykyisiä, ja nopea palvelumme takaa asiakkaasi tyytyväisyyden.
 • Tuotteemme ovat parasta mahdollista laatua, ja toimitusaikamme isoillekin erille päihittää kilpailijat mennen tullen.
 • Hallitse printattujen muistitikkujesi tilausta helposti netissä.
 • Online Asiakaspalvelumme avulla pystyt seuraamaan tilauksesi etenemistä aina ovellesi tai asiakkaasi ovelle asti.


Flashbay-takuu

Koskeeko Flashbay takuu sen kaikkia tuotteita?

Kaikki tuotteet jotka ovat nähtävillä Flashbay nettisivulla sisältävät takuun joka varmistaa, että Flashbay tuotteet eivät sisällä virheitä jotka johtuvat käytetyistä materiaaleista tai työtaidoista.

Kuinka pitkä takuu-aika on eri tuotteille toimituksen jälkeen?
Katso tuotteiden takuuaika kategoria kohtaisesti allaolevasta takuu taulukosta

Tuote kategoria Takuun pituus
USB Muistit 10 vuotta
Virtatuotteet 2 vuotta
Audio 2 vuotta
Juomatuotteet 2 vuotta
Vimpaimet 2 vuotta
Kynät 1 vuosi
Kassit 1 vuosi
Lippalakit 1 vuosi
Muistivihkot 1 vuosi
Lisävarusteet 1 vuosi
Vaatetus 1 vuosi

Takuuaika lahjapakkauksen tuotteille on sama kuin yksittäin ostettujen tuotteiden takuu ohessa olevan taulukon mukaisesti.

Mitä takuu korvaa?

Takuu ei korvaa tuotteen korjausta tai vaihtoa jos tuote on vahingoittunut johtuen tuotteen väärinkäytöstä, tapaturmasta, tuotteen modifikaatiosta, sopimattomasta fyysisestä tai käyttöympäristöstä, asiakkaan suorittamasta virheellisestä huollosta tai häiriöstä joka johtuu tuotteesta josta Flashbay Limited ei ole vastuussa. Kulumisesta johtuvat vahingot (mukaanlukien painatuksen kuluminen) ovat takuun ulkopuolella.

 • USB Muistit: Tuotteen toimimattomuutta ei korvata jos tuotetta on käytetty tilaustyönä tehdyn laitteiston tai ohjelmiston kanssa, tai muussa toiminnassa joka ei ole normaalia ei-kriittisten tiedostojen varastointia.
 • Juomatuotteet: Syövyttävien kemikaalien, hankaavien puhdistusmenetelmien ja astianpesukoneiden aiheuttamat vauriot ovat takuun ulkopuolella.
 • Kynät: Muste kuluu tuotetta käyttäessä. Takuu koskee vain kynän runkoa.
 • Kassit: Ylikuormituksen aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuuseen.
 • Lippalakit: Muodon muuttuminen jatkuvassa käytössä on normaalia ja takuu ei koske muodon muuttumista.
 • Vaatetus: Muotoon liittyvät muutokset ovat odotettavissa toistuvasta käytöstä, eivätkä ne kuulu takuun piiriin. Yksilöllisen tuotemerkin haalistuminen tai kuluminen toistuvan pesun seurauksena ei kuulu takuun piiriin. Muun kuin annettujen hoito-ohjeiden mukaisen pesun aiheuttamat vahingot eivät kuulu takuun piiriin.
 • Muistivihkot: Ruoka-, juoma- ja/tai nestevuodoista tai yleisestä huolimattomuudesta aiheutuneet vahingot eivät kuulu korvauksen piiriin.

Voinko saada tuotenäytteitä?

Voimme lähettää sinulle ilmaiset dummy-näytteet tuotteista. Niistä saa hyvän käsityksen millaisia tuotteet ja painatukset ovat. Tämä auttaa asiakkaitamme valitsemaan heidän tarpeisiinsa parhaan mallin.

Miten maksan ja minkälaiset maksuehdot ovat?

Maksuehto on joko lasku tai ennakkomaksu ja se arvioidaan tapauskohtaisesti. Jos maksuehto on ennakkomaksu niin saat laskun pian tilauksen jälkeen ja sen voi maksaa joko pankkisirrolla tai luottokortilla. Tällöin tarvitsemme myös maksuvahvistuksen ennen tuotannon aloittamista. Jos maksuehto on lasku niin lasku lähetetään toimituksen aikoihin. 

Mitkä ovat palautusehtonne?

Pidämme huolen että jokainen tilaus jonka valmistamme on korkeiden standardien mukainen mutta jos kuitenkin teemme virheen, varmistamme että korjaamme sen ensitilassa. Ota vain yhteyttä Account Manageriinne lisätietojen saamiseksi sekä tilauksenne korjaamiseksi.

Koska kaikki tuotteemme ovat kustomoitu asiakkaan toivomuksien mukaisesti, kuluttujansuojalain direktiivit (tai vastaavat kansainväliset säännökset) eivät ole sovellettavissa.

Kehen voin ottaa yhteyttä jos tarvitsen apua?

Voit soittaa meille numeroon  09 2311 3370 tai ottaa yhteyttä yhteystietosivumme kautta. Voit myös ottaa suoraa yhteyttä Account Manageriisi
Missä muodossa minun kannattaisi lähettää logoni Flashbaylle? Miten lisäämme logonne valmiiseen tuotteeseen?

USB-muistitikut

Ovatko kaikki USB-muistit tasa-arvoisia?

Miten USB-muistia käytetään?

Yhdistä USB-muistitikku USB porttiin. Jos muistitikussa on LED-valo, se alkaa vilkkua aktivoitumisen merkiksi.

Tietokoneesi voi tunnistaa uuden laitteen, ja ehdottaa aseman avaamista (tai avaa sen automaattisesti). Valitse "avaa" tai "etsi" vaihtoehdoista.

Jos käytät Microsoft Windowsia, löydät uuden aseman myös "Oman tietokoneesi" työpöydältä. Kaksoisklikkaa kuvaketta ja avaat aseman.

Siirrä tiedostot, jotka haluat kopioida muistitikulle, asemasta avatuvaan kansioon. Tiedostosi ovat nyt USB-muistilla (yleensä heti, joskus lataus voi kestää kauemmin - riippuu tiedoston koosta).

Voit ottaa muistitikun koska tahansa irti USB-portista, kunhan mikään tehtävä ei ole kesken. Varmista että LED-valo ei pala laitetta irroitettaessasi.

Jos haluat siirtä tiedostoja USB-muistilta tietokoneellesi, on sinun vain siirrettävä niiden kuvakkeet USB-muistin kansiosta tietokoneellasi sijaitseviin kansioihin.
Kuinka paljon tiedostoja muistitikulle voi ladata?

Aiheuttavatko USB-muistit vääriä hälytyksiä lentokentän turvatarkastuksessa?

Yleisesti ottaen, USB Muistit eivät aiheuta hälytyksiä lentokentän turvatarkastuksessa. Tämä riippuu kuitenkin USB-muistissa käytettävästä non-volatile muistista. Tarkista muistin valmistajalta tarkemamt tiedot.

Toimiiko USB-muistini kaikkien tietokoneiden kanssa?

USB muistit käyttävät yhteensopivaa USB protokollaa PC:n, Macin ja muiden tuotteiden kanssa, joissa on USB portti. Useimmat USB muistit käyttävät ajureita, jotka ovat valmiiksi asennettu Windows Me, Windows 2000 ja Windows XP/Vista. Myös Mac OS 9 ja Mac OS X tai myöhempi ja Linux 2.4.6 tai myöhempi on yhteensopiva. Jotkut valmistajat tarjoavat ajureita myös Windows 98 SE ja Windows NT:lle. Apple tarjoaa päivityksen Mac OS 8.6 järjestelmän ajurille. Pyydä lisätietoja muistin valmistajilta..

Etuja USB-muistitikun käyttämisessä ulkoiseen kovalevyyn tai DVD-R:än verrattuna.

Purukumipaketin kokoinen USB-muistitikku on ulkoista kovalevyasemaa paljon pienempi eikä niissä ole liikkuvia osia, jotka voisivat pudotessa rikkoutua: USB-muisteja on siis helppo liikutella paikasta toiseen. Myöskään niiden asentamiseen ei mene aikaa, vaan asetukset ovat jo koneissa valmiina.

USB portit ovat nykyään yleisempiä kuin CD- ja DVD-asemat. Sen takia USB muistit toimivat lähes kaikissa tietokoneissa. Myös tiedostojen siirto tietokoneen ja muistitikun välillä on paljon nopeampaa ja helpompaa kuin CD:n tai DVD:n polttaminen. USB muistit toimivat kannettavan kovalevyn tavoin, eli siihen voi lisätä ja poistaa tiedostoja vaikka kuinka monta kertaa. CD-R ja DVD-R levyjen kanssa tiedostoja voidaan siirtää ja tallentaa vain kerran, eikä niitä sen jälkeen voi poistaa.

Kaiken tämän lisäksi on sanomattakin selvää, että perinteinen levyke, vain 1.44MB:n muistilla, ei pärjää kilpailussa suurimuististen (jopa 128GB) USB-muistitikkujen kanssa.

Mitä tapahtui 128MB, 256MB, 512MB ja 1GB kapasiteeteille?

Nämä muistikapasiteetit ovat nyt ohitettu suuremmilla, esimerkiksi 2GB kapasiteeteilla, jotka kustantavat saman verran, mutta tarjoavat enemmän vastinetta rahoillenne
Jos olette etsimässä edullisia flash muisteja, ja tarvitsette ainoastaan pienen kapasiteetin asemia, 2GB yleensä tarkoittaa myös halvinta.
Alle 2GB NAND Flash muistien massatuotanto on lopettu suurten valmistajien, kuten Samsung, Hynix, Intel, KIOXIA*, Sandisk ja Micronin osalta. Joissakin tapauksissa saatamme saada käsiimme 1GB muistisiruja asiakkaillemme tarjottavaksi, mutta pitkän tähtäimen trendi on suuremmissa kapasiteeteissa.
Jotkin flash asema valmistajista vielä tarjoavat 123MB, 256MB ja 512MB muistikapasiteetteja. Kyseessä ovat kuitenkin halpavalmistajien, huonompilaatuiset NAND flash asemat joita emme suosittele käytettävän. Kaikki flash asemat eivät ole samanlaatuisia
* Toshiba Muisti nimettiin uudelleen ja Kioxia lokakuun 1., 2019.

Mikä on USB-muisti?

A USB-muistitikku on kannettava USB Flash muisti, joka toimii paikallisena asemana tietokoneellasi - voit tallentaa sinne tärkeimmät tiedostosi. Niihin mahtuu uskomattoman paljon informaatiota ja ne ovat riittävän pieniä (vrt pukukumipakkaukseen) mahtuakseen taskuusi, kaulakoruksi tai avaimenperäksi.
NAND Flash muisti ja sen hinnanmuutos On the Go muistitikut (OTG) selitettyinä Mitä ohjainta USB-muisteissamme käytetään? Miten AutoRun-toiminto asennetaan? Mitkä ovat USB-muistin luku- ja kirjoitusnopeudet? Mikä on WEEE? Paikallinen levy vai siirrettävä muisti?

Miten suojaan tietokoneeni viruksilta kun käytän USB-muistia?

Yleensäkin paras tapa suojautua tietokoneviruksilta on käyttää eri turvamenetelmiä yhtä aikaa. Näitä voi olla mm. internetin palomuuri, viruksentorjuntaohjelma ja muut virusten liikkeitä seuraavat ohjelmat. Mitä tulee USB-muistiin USB-muistiin, on ehkä parasta skannata muistitikun sisältö ennen niiden avaamista.

Mitä ovat SLC ja MLC?

NAND Flash muistit voidaan jakaa kahteen laajaan kategoriaan: SLC ja MLC.

SLC on lyhenne sanoista 'Single-Level Cell':

SLC muistit säilyttävät yhden tavun dataa per kenno, tämä johtaa nopeampaan siirtonopeuteen, vähäisempään virrankulutukseen ja pitkään käyttöikään. SLC:n ainoa miinuspuoli on sen tuotantokustannukset, tämän takia SLC flash muisteja käytetään todella kovaan käyttöön tarkoitetuissa muistikorteissa.

MLC on lyhenne sanoista 'Multi-level Cell':

MLC muistit säilyttävät 3 tai useamman tavun per kenno. Säilyttämällä enemmän tavuja samassa paikassa, MLC on hitaampi tiedostojen siirrossa, se käyttää enemmän virtaa ja on lyhytikäisempi. MLC:n etu on sen edullinen hinta. MLC on käytössä useimmissa muistituotteissa. MBC on samantyyppistä teknologiaa, mutta siinä on vain 2 tavua per kenno.
Mikä on Windows ReadyBoost?

Mikä on USB 2.0?

Lyhyt vastaus: USB 2.0 on nopeampi tiedonsiirrossa kuin vanhempi USB 1.1. Ne sopivat kuitenkin toistensa kanssa käytettäväksi, eli USB 2.0 voidaan liittää tietokoneen USB 1.1 porttiin.

Ja vähän pidemmin: Kehitetty vuonna 2001, Universal Series Bus (USB) 2.0 on kyseisen sarjan kehittynein ja nopein tiedonsiirron muoto.
Mikä on USB 3.0 tai Superspeed USB?

Power Bankit

Mikä on Power Bank?

Power Bank on kannettava varavirtalähde matkapuhelimille sekä tableteille. Itse Power Bank ladataan mikro-USB kaapelilla.

Miksi Power Bankit ovat niin suosittuja liikelahjoja?

Power Bankit ovat suosittuja liikelahjoja käytännöllisyytensä vuoksi. Matkapuhelimet ja Tabletit ovat nykyään iso-osa jokapäiväistä elämää ja joudumme usein lataamaan mobiililaitteitamme ollessamme ulkona.

Mitä Power Bankit maksavat?

Hintamme ovat kappalemäärä, virtakapasiteetti, sekä kappalemääräkohtaisia. Paras tapa saada tarkennettu tarjous on täyttää Tarjouspyyntölomakkeemme. Voimme lähettää teille myös koko hinnastomme niin halutessanne.

Kuinka Power Bankkeja käytetään?

Power Bankit ovat erittäin helppoja käyttää. Lataa vain Powe Bank ensin täyteen. Kun Power Bank on ladattu täyteen niin voit liittää puhelimen tai tabletin Power Bankkiin ja se alkaa automaattisesti ladata niitä. Se on näin helppoa.

Mikä on Power Bankin elinikä?

Mikäli Power bankkia säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa voi Power Bank toimia useita vuosia. Muista myös että tarjoamme 2 vuoden takuun. Jos käytät Power Bankkia jatkuvasti niin akun suorituskyky laskee vähitellen. Sama asia tapahtuu kaikille akuille, oli kyse sitten Power Bankeista, läppäreistä tai puhelimista.

Ovatko Power Bankit yhteensopivia suosittujen laitteiden kanssa?

Kyllä, Power Bank matkalaturimme ovat yhteensopivia kaikkien suosittujen valmistajien laitteidein kanssa, kuten Apple, Samsung, Android, Kindle ja useat muut

Kuinka voin tarkistaa Power Bankin jäljellä olevan latauksen?

Näet jäljellä olevan virtalatauksen Power Bankin LED valosta, mikäli kyseisessä Power Bankissa on tämä ominaisuus. Jokainen LED valon väri näyttää kuinka paljon latausta on jäljellä. Tämä tieto on luettavissa myös käyttöoppaasta.

Kuinka monta kertaa pystyn lataamaan laitteeni ennen kuin Power Bank tarvitsee ladata?

Liikuta hiiren kursori virtakapasiteetti ikonin päälle nähdäksesi lataurskerrat suosituille laitteille.

Kauanko Power Bankin lataaminen kestää?

Power Bankin lataaminen kestää noin 4 tuntia jos akku on vähissä. Power Bankissa oleva LED valo näyttää paljonko virtaa on jäljellä.

Tuleeko minun sammuttaa Power Bank laturi kun en käytä sitä?

Ei Tarvitse. Matkalaturi menee automaattisesti 'Standby' tilaan kun sitä ei käytetä.

Kuinka Power Bankit ovat pakattu kuljetusta varten?

Jokainen Power Bank sekä mahdolliset lisätarvikkeet ovat pakattuina omiin pahvikoteloihinsa. Jos olet tilannut Lisätarvikkeina Esittelyrasiat niin tuotteet pakataan luonnollisesti niihin. Tämän jälkeen Esittelyrasiat pakataan isompiin laatikoihin tuotteiden suojaamiseksi kuljetuksen ajaksi. Käytämme IATA sekä PI965 IB standardeja.

Mitä turvaominaisuuksia Power Bankeissa on?

Power Bank laturimme ovat äärimmäisen turvallisia.Teemme jatkuvasti turvatarkastuksia kaikille tuotteillemme. Voit katsoa yksityskohtaiset turvasertifikaattimme Sertifikaatit sivultamme. 
 • Korkealaatuiset akut huippuvalmistajilta
 • Vahva runko joka suojaa kolhuilta
 • Ulostuloliitännän ylijännitesuoja
 • Sisääntulon ylivirta,- sekä ylijännitesuoja
 • Ylikuumenemissuoja
 • Oikosulkusuoja
 • Sähköstaattisen purkauksen (ESD) suojaus
Power Bank Iataaminen

Audio

Mitä äänen tulolähteitä voin käyttää Bluetooth® laitteiden kanssa?

Bluetooth® laitteemme ovat yhteensopivia minkä tahansa Bluetooth®-etuen omaavan laitteen kanssa. Joissakin audiotuotteissamme on myös mukana liitäntäkaapeli. Tässä tapauksessa, Bluetooth®  toiminnon kytkeminen päälle ei ole tarpeen.

Onko turvallista ottaa Bluetooth® laite lennolle?

Kyllä, laitteet ovat turvallisia sekä ruumaassa että käsimatkatavarana.

Kuinka paritan Bluetooth® kaiuttimen tai kuulokkeet?

Parittaaksesi audiolaitteesi, varmista että olet kytkenyt Bluetooth® toiminnon päälle laitteestasi ja että kaiutin/kuulokkeet ovat kytkettynä päälle. Tämän jälkeen, valitse kaiuttimen/kuulokkeiden nimi jonka näet laitteesi 'Yhteensopivat Laitteet' valikossa ja seuraa lisäohjeita. Audiolaitteesi nimi voi olla myös sama kuin laitteeseen painetussa logossa. Audiotuote piippaa kun laite on onnistuneesti paritettu.

Voinko vastata puheluihin Bluetooth® kuulokkeilla?

Kyllä, Bluetooth® kuulokkeissa on kyseinen toiminto.

Toimivatko Bluetooth® kaiuttimet kaiutinpuhelimena?

Voite käyttää Bluetooth® kaiutinta kaiutinpuhelimena puhelun aikana.

USB Autolaturi

Mikä on liikelahjakäyttöön suunniteltu USB autolaturi?

Logopainettu USB autolaturi tekee mahdolliseksi mobiililaitteiden lataamisen ajaessasi. Autolaturi kytkeytyy auton 12V/24V latausliitäntää. Tämä on standardiliitäntä lähes kaikissa autoissa. Useimmiten liitin on sijoitettu keskelle auton keskikonsolia, tai kojelaudan alareunaan. Liitäntä toimii usein myös tupakansytyttimenä.

Liikelahjaksi tarkoitettu USB autolaturi on kustomoitavissa sekä logopainettavissa logollanne, tehden tuotteesta tehokkaan markkinointityökalun.

Mistä tiedän että autolaturi lataa laitettani?

Laitteesi ruudulta tai valosta näet mikäli laite latautuu. Joissakin malleissamme on valo joka viittaa laitteesi latautuvan.

Tuleeko autoni olla käynnissä tai liikkeellä laturin toimimiseksi?

Autosi tulee olla käynnissä, mutta ei liikkeellä laturin toimimiseksi.

Kuinka paljon virtaa/polttoainetta laturi kuluttaa?

Alle 30mAh. Autolaturi ottaa virtaa auton akusta ainoastaan laitteesi ollessa kytkettynä laturiin.

Mitä laitteita voin ladata USB autolaturilla?

USB autolaturi lataa kaikkia puhelimia, tabletteja ja muita digitaalisia laitteita jotka ovat kytkettävissä USB porttiin.

How quickly can a USB Car Charger charge my device?

Let’s assume a typical output of one USB port is 5V/3A. If the charging current of the device is 3A and the battery is 2500mAh, that’s 2500mAh/3A = approximately 50 minutes.

However, there are three further factors to consider:
 • The maximum supported charge rate of your device will impact charging time. Many devices only charge at 1A. Charging at 1A takes twice as long as charging at 2A.
 • Our USB Car Chargers have 2 USB ports. If you are simultaneously charging 2 devices that each support a high charge current of 2A, the USB Car Charger's total output will be shared between the devices. If the maximum output of the USB Car Charger is 3A, each device will receive 1.5A.
 • In the real world, inefficiencies relating to energy losses of the circuitry, cable and battery, means the charge time could be up to 30% longer than a simple theoretical calculation indicates.

Is charging slowed down if two devices are simultaneously charging?

The maximum output of the USB Car Charger is 3A if two devices are simultaneously charging, giving the following matrix:
Two Devices Total Output    Slow down?
1A Device + 1A Device (e.g. two iPhones) 2A   No
1A Device + 2A Device (e.g. iPhone™ + iPad™) 3A   No
2A Device + 2A Device (e.g. two Samsung S6s) 4A   Yes

How is the USB Car Charger connected to the car's power supply?

The USB Car Charger is connected to the car’s power supply via 12V/24V Auxiliary charging socket. This socket is standard on almost all cars. Typically, it is located in the centre console of the car, or in the lower dashboard area, and sometimes doubles up as a cigarette lighter.