Trip
Trip Selkäreppu
Trip reppu on upea, usealla ominaisuudella varustettu malli, valmiina brändättäväksi logollasi. Valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä 210T polyesterimateriaalista, Trip on suunniteltu kulkemaan mukanasi minne tahansa. Reppu laajenee reilun kokoiseksi, kestää 3 kg painon ja tarjoaa 15 litran tilavuuden. Trip sisältää 2 sivutaskua ja vetoketjullisen päälokeron. Mukana tulee myös kätevä pussi tuotteen säilyttämiseksi - säilytyspussissa on myös oma brändäysalue logollesi.

8 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 5. heinäkuuta 2024

Värit

Musta

Painatustekniikat ja painatusalue

Selkäreppu Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
Painatusalue edestä: 120mm X 230mm
Pussi: 70mm X 80mm

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • 210T Vettä hylkivä materiaali

  • Helposti kasaan taitettavissa

  • 2 sivutaskua

  • Kätevä matkapussi

  • Säädettävät hihnat

  • Jopa 3kg kantokyky ja 15L tilavuus

Miten tuotteet on pakattu

Sinun kassisi
Pussi
kasviperäisessä pussissa
(10 yksikköä per pussi)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Mitat ja paino

Pituus: 131mm (5.2 tuumaa)
Leveys: 260mm (10.2 tuumaa)
Korkeus: 410mm (16.1 tuumaa)
Paino: 86 grammaa (3 unssia)