Pure S
Pure S Lahjasetti

Lahjasetit Pure S Pikatarjous

Yhdistä 3 tuotteita käytännöllisessä matkalahjasetissä: Gift Case Small Accessory, Twister USB-muistitikku, Core Power Bankki. Nämä huolellisesti valitut tuotteet voidaan painattaa logollanne, nettisivujen osoitteella, iskulauseella tai muulla. Lahjakotelon kansi voidaan myös laserkaivertaa tai silkkipainattaa korkeintaan 4 eri värillä. Any product color combinations are allowed.
10 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.


00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Lahjakotelo painatusalue

Painatusalue väritettynä

Painatusalue edestä: 55mm X 25mm

Lahjakotelon värit

Musta

Valkoinen

Painatusvaihtoehdot

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.Miten tuotteet on pakattu

Micro-USB
latauspiuha
Käyttöohjeet
Lahjasetti Pieni

Palvelut

Pure S Nimeäminen

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen.