Twister
Bubble

Fidget Toys Bubble Tarjous

Bubble Pop Fidget Lelu on hauska ja luova lahjaidea asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Saatavana laajassa valikoimassa värivaihtoehtoja, voimme silkkipainata logosi erityiselle painatusalueelle tarkasti. Bubble on loistava tapa pitää kätesi kiireisinä, kun olet työpöytäsi ääressä tai liikkeellä. Ota yhteyttä jo tänään koskien hintoja, näytteitä ja pikatoimitusaikojamme.

7 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 15. heinäkuuta 2022

Värit

Musta

Pantone Reflex Blue C (sininen)

Pantone Red 186 C (punainen)

Valkoinen

Sateenkaari

Painatustekniikat ja painatusalue

Fidget Lelu Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Silkkipainatus:
Painatusalue edestä: 105mm X 16mm

Laserkaiverrus:
Painatusalue edestä: 100mm X 15mm
Silkkipainatus
1-4Värit

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Nimeäminen

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 
Lue lisääLataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Hauska tapa pitää levottomat kädet aktiivisina

  • Laaja brändäysalue logollesi

  • Enlarged branding area for your logo

  • Yksinkertainen ja suosittu lahjatavara

  • Kestävä, kannettava ja koukuttava

Miten tuotteet on pakattu

Sinun Fidget Lelusi
kasviperäisessä pussissa

Palvelut

Bubble Nimeäminen

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 

Mitat ja paino

Pituus: 113mm (4.5 tuumaa)
Leveys: 113mm (4.5 tuumaa)
Korkeus: 15mm (0.59 tuumaa)
Paino: 53 grammaa (1.9 unssia)