Twister

YritysTietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä

flashbay.fi (“tämä verkkosivu”) on verkkosivu, jota ylläpitää Flashbay Limited.

Olemme rekisteröityneet Englannin ja Walesin Companies Housessa (UK) yritysnumerolla 04676938 ja yrityksemme rekisteröity osoite on 6 The Fountain Centre, Imperial Wharf, Fulham, London SW6 2TW United Kingdom.

Yhteystietomme ovat: Puhelin (FI) 09 2311 3370 Sähköposti: contactdsaiptn@flashbay.com.

Yrityksen johtajia ovat Mr Stephen Webster and Mr Ieuan Williams.

Flashbay Limited harjoittaa vain yritystenvälistä B-to-B myyntiä eikä myy yksittäisille kuluttajille.

Tietojesi rekisterin ylläpitäjänä noudatamme Yhdistyneen Kuningaskunnan tietosuojalakeja sekä EU:n yleistä tietosuojasääntöä (GDPR). Tämä tietosuojakäytäntö antaa yksityiskohtaista tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun olemme yhteydessä yrityksesi tai organisaatiosi kanssa.

Henkilötietoja, joita keräämme, kun olemme yhteydessä liiketoimintaa harjoittaessa yrityksesi tai organisaatiosi kanssa.

Yrityksesi tai organisaatiosi yhteistyössä kerätyt, käytetyt, tallennetut tai siirretyt henkilötiedot voivat pitää sisällään:

  • Henkilöllisyystiedot: sisältäen etunimen (etunimet) sekä sukunimen.
  • Yhteystiedot: sisältäen yrityksesi osoitteen, laskutusosoitteen, toimitusosoitteen sekä puhelinnumeron. Sähköpostiosoite.
  • Tapahtumatiedot: sisältäen maksutiedot tuotteista ja palveluista, joita yrityksesi tai organisaatiosi on meiltä ostanut.
  • Tekniset tiedot: sisältäen internet protokolla-osoitteen (IP), selaimen version ja tyypin, käyttöjärjestelmän sekä tiedon muusta teknologiasta laitteilla, joilla on vierailtu verkkosivuillamme.
  • Käyttötiedot: sisältäen tiedon, kuinka käytät verkkosivujamme, tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot: sisältäen valintasi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen sekä kommunikaatiomieltymyksesi.

Miten keräämme henkilötietoja?

Kun olemme yhteistyössä yrityksesi tai organisaatiosi kanssa, henkilötietoja kerätään seuraavilla tavoilla:

  • Suora vuorovaikutus: henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostilla, postitse tai muulla tavalla kun tiedustelet tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Automoitu teknologia: käyttäessäsi verkkosivujamme tiedustellessasi tai tehdessäsi tilauksen tuotteistamme ja palveluistamme.
  • Kolmannet osapuolet: kun tutustut tuotteisiimme ja palveluihimme kolmannen osapuolen verkkosivuilla.

Kuinka käytämme henkilötietoja liiketoiminnan harjoittamisen aikana yrityksen tai organisaation kanssa?

Kun olemme yhteistyössä yrityksesi tai organisaatiosi kanssa, käytämme henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Tarkoitus / Toiminta Tiedon luokitus Lailliset käsittelyperusteet
Aluksi olla sinuun yhteydessä ja keskustella yrityksesi tai organisaatiosi vaatimuksista Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tekniset tiedot
- Hyväksyä; ja/tai
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (vastata yrityksesi tai organisaatiosi tiedusteluun)
Käsitellä ja toimittaa yrityksesi tai organisaatiosi tilauksia Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
- Sopimuksen tekeminen yrityksesi tai organisaatiosi kanssa; ja/tai
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (käsitellä ja toimittaa yrityksesi tai organisaatiosi asettama tilaus) ja/tai
- Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
Ylläpitää suhteita yrityksesi tai organisaatiosi kanssa:
- Ottaa yhteyttä tarkastaen yrityksen tai organisaation aiempia tilauksia
- Uudelleen sitoutuminen yrityksesi tai organisaatiosi kanssa tulevaisuuden tarpeisiin liittyen
- Ilmoittaa yrityksellesi tai organisaatiollesi tuotteitamme, palveluitamme ja käytäntöjämme koskevista muutoksista
Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
Käyttötiedot
Markkinointi- ja viestintätiedot
- Sopimuksen tekeminen yrityksesi tai organisaatiosi kanssa; ja/tai
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (uudelleen sitoutua yrityksesi tai organisaatiosi kanssa tarkastaen aiempia tilauksia, tulevaisuuden tarpeita sekä parantaa asiakaspalvelumme vaatimuksia); ja/tai
- Yrityksesi tai organisaatiosi lailliset intressit (ilmoittamalla yrityksellesi tai organisaatiollesi palveluitamme tai käytäntöjämme koskevia muutoksia) ja/tai
- Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.
Vastata valituksiin, oikeudellisiin toimiin tai kerätä velkoja Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
Käyttötiedot
Markkinointi- ja viestintätiedot
- Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen; ja/tai
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (varmistaa, että valituksiin vastataan tarkasti, jotta voimme taata tai puolustaa oikeustoimia varmistaaksemme, että maksamatta jääneet velat voidaan periä).
Hallinnoida ja suojata yritystoimintamme sekä verkkosivustomme (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi sekä ylläpito) Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
Käyttötiedot
Markkinointi- ja viestintätiedot
- Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen; ja/tai
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (liiketoiminnan, verkkosivujen ja teknisten palveluiden ylläpitäminen petosten estämiseksi).
Toimittaa sinulle sopivia verkkosivuston sisältöjä ja mainoksia sekä mitata ja ymmärtää mainonnan tehokkuutta, jota sinulle tarjoamme Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
Käyttötiedot
Markkinointi- ja viestintätiedot
- Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (tutkia kuinka asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiaamme)
Käyttää tietojen analysointia verkkosivujemme, tuotteidemme/palvelujemme, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseksi Henkilöllisyystiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Tekniset tiedot
Käyttötiedot
Markkinointi- ja viestintätiedot
Välttämätön meidän laillisten intressien kannalta (analysoida asiakkaiden käyttäytymistä, päivittää verkkosivuamme, kehittää liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiaamme)
Laittaa esille tuotteidesi ja palveluidesi julkaisemia arvosteluja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla Henkilötiedot
Tapahtumatiedot
Välttämätön laillisten intressiemme kannalta (tuotteiden ja palveluiden laadun edistämiseksi).
Laittaa esille sisältöä, jonka julkaiset blogiimme Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tapahtumatiedot
Välttämätön laillisten intressiemme kannalta (laittaa esille sisältöä, jonka haluat jakaa blogissamme)

Tavoitteiden muutos

Käytämme henkilötietojasi vain edellä mainittuihin tarkoituksiin, ellemme tarkasti harkitse tarvitsevamme tietoja muusta syystä, ja se on yhteneväinen alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat selvityksen miten uusi käsittely on yhteneväinen alkuperäisen tarkoituksen kanssa.

Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietojasi muuhun, kun edellä mainittuihin tarkoituksiin, ilmoitamme sinulle oikeudellisen perusteen, jonka avulla voimme niin tehdä. Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi ilman tietoasi siitä tai suostumustasi edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti, jos se on lain edellyttämä tai sallittu.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pidämme tietosuojailmoitustemme säännöllisesti läpi, ja päivitämme tämän verkkosivun. Tämä tietosuojatiedot päivitettiin viimeksi 24. toukokuuta 2018.

Kolmannen osapuolen markkinointi

Henkilökohtaisia tietojasi ei anneta kolmannen osapuolen organisaatioille markkinointia varten.

Kolmannen osapuolen linkit ja tiedot

Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin, liitäntöihin ja/tai sovelluksiin. Kyseisten linkkien avaaminen tai yhteyksien salliminen saattaa antaa kolmannen osapuolen kerätä ja jakaa tietoja sinusta. Me emme hallitse kolmannen osapuolen verkkosivuja, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojakäytännöistä. Kun poistut verkkosivuiltamme, suosittelemme lukemaan kunkin verkkosivuston tietosuojakäytännöt, jossa vierailet.

Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet, joilla estämme henkilötietojesi tahattoman katoamisen, käytön ja luvattoman pääsyn, muutosten tekemisen tai julkaisun. Rajoitimme henkilötietojesi käyttöoikeuden vain niille työntekijöille, neuvonantajille, liikekumppaneille ja muille toimijoille, jotka yrityksen on tiedettävä. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeistuksemme mukaan, ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Olemme ottaneet käyttöön menettelytavan, jonka mukaan käsittelemme epäilyt henkilötietojen rikkomuksesta ja ilmoitamme sinulle sekä kaikille asiaankuuluville viranomaisille rikkomuksesta oikeudellisen velvollisuuden mukaan.

Henkilötietojen jakaminen Euroopan talousalueen ulkopuolella

Flashbay toimii useassa toimipisteessä Iso-Britanniassa, USA:ssa, Australiassa, Kiinassa ja Filippiineillä. Yrityksellesi tai organisaatiollesi tarjoamamme palvelu saattaa vaatia avustusta tai työnjakoa usean Flashbayn toimipisteen välillä. Kun jaamme tietoja muiden Flashbay-yksiköiden välillä, varmistamme, että he tarjoavat samantasoisen suojan henkilötiedoille kuin ETA:ssa.
Osa ulkoisista toimijoistamme sijaitsee Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, joten henkilötietojen siirto heidän käsittelyyn siirtyy Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tällaisissa tapauksissa varmistamme, että henkilötietosi ovat tarpeeksi suojattu. Saatamme myös käyttää tiettyjä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka tarjoavat samantasoisen henkilötietojen suojan kuin ETA.

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Kun olemme yhteistyössä yrityksesi tai organisaatiosi kanssa, henkilötietoja voidaan luovuttaa seuraavilla tavoilla::

Vastaanottaja Syy
Muut Flashbayn toimipisteet Tarjota ja parantaa yhteistyötä meidän ja yrityksesi tai organisaatiosi välillä, tarjotaksemme tuotteita ja palveluita, vastataksemme kyselyihin tai muuhun kommunikaatioon kanssasi.
Kuriiri tai muut toimitusyritykset Vaikuttaa tavaroiden toimittamiseen tai keräämiseen
Kolmannen osapuolen arvostelupalstat Kutsua sinut tutustumaan tuotteitamme ja palveluitamme, jos haluat niin tehdä.
Laki- tai velkojen perintäasiantuntijat Saamaan neuvoa oikeudellisissa kysymyksissä ja/tai varmistamaan, että myöhässä olevat velat peritään.
Sääntelyviranomaiset tai muut viranomaiset Täyttämään oikeudelliset velvollisuutemme.
Muut Voimme halutessamme myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme kolmannelle osapuolelle. Vaihtoehtoisesti, jos hankimme muita yrityksiä tai rakennamme liiketoimintaamme, uudet omistajat saattavat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tässä yksityisyydensuojailmoituksessa on esitetty.

Näiden osapuolten on huolehdittava asianmukaisten turvatoimenpiteiden toteuttamisesta ja henkilötietojen luottamuksellisuudesta sekä henkilötietojen käytöstä vain palvelujen tarjoamisen yhteydessä ohjeidemme mukaisesti.

Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Henkilökohtaisia tietojasi säilytetään niin kauan, kuin se on tarpeen oikeutettujen etujemme tukemiseksi ollessamme yhteistyössä yrityksesi tai organisaatiosi kanssa ja sen jälkeen riittävän kauan varmistaaksemme velvoitteiden noudattamisen Englannin ja Walesin lainsäädännön mukaan, sekä tukea tai puolustaa väitteitä, jotka olemme tehneet tai joita on meitä vastaan tehty. Tämän jälkeen tiedot muutetaan nimettömiksi tai poistetaan.

Sinun henkilötietoihisi liittyvät oikeudet

Sinulla on oikeus::

  • Pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi. Tällä tavoin voit vastaanottaa kopion henkilötiedoista, jotka meillä on sinusta ja tarkistaa, että käsittelemme tietoja laillisesti.
  • Pyytää korjausta henkilökohtaisiin tietoihisi. Tällä tavoin puutteelliset ja virheelliset tiedot voidaan korjata. Huomioi, että saatamme tarkistaa meille antamiesi uusien tietojen virheettömyyden.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tällä tavoin voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi, jos meillä ei ole tarvittavaa syytä tietojen pitämiseksi. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi, jos olet vastustanut käsittelyä (katso alempana), jos olemme saattaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos olemme velvoitettuja poistamaan tietosi lainmukaisen velvoitteen noudattamiseksi. Huomioi, ettemme välttämättä pysty aina poistamaan tietojasi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa tai pyynnöstäsi.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä kun turvaudumme laillisiin etuihin (tai kolmannen osapuolen) ja tilanteessasi on jotain erityistä, jonka vuoksi haluat vastustaa käsittelyä, koska koet sen vaikuttavan perusoikeuksiin ja vapauksiin. Sinulla on myös oikeus vastustaa, jos käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin. Jossain tilanteissa voimme osoittaa, että meillä on laillisia syitä käsitellä tietojasi, jotka syrjäyttävät oikeuksiasi ja vapauksiasi.
  • Pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Tällä tavoin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän vahvistavan tietojesi virheettömyyden; (b) jos käyttömme tietojasi kohtaan ei ole laillista, mutta et halua meidän poistavan niitä; (c) jos haluat, että pidämme tietojasi, vaikkemme enää edellytä sitä, kun tarvitset tietoja perustellaksesi tai puolustaaksesi oikeudellisia vaatimuksia tai (d) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava onko syrjäyttäviä oikeudellisia syitä käyttää tietojasi.
  • Pyytää henkilötietojen siirtoa sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme henkilötietosi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle strukturoidulla yleisellä kielellä, koneluettavassa muodossa. Huomioi, että tämä koskee vain automaattisia tietoja, joiden käyttöön olet antanut luvan tai joita olemme käyttäneet sopimuksen tekemiseen yrityksesi tai organisaatiosi kanssa.
  • Perua suostumus milloin tahansa, kun turvaudumme tietojen käsittelyn suostumukseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen, ennen kuin perut suostumuksesi tai käsittely suoritetaan oikeudellisista syistä eikä suostumuksesta. Jos perut suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan tiettyjä tuotteita tai palveluita yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat tehdä tietojesi käyttöön liittyvän valituksen tai haluat ottaa käyttöön henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, lähetä sähköpostia osoitteeseen data.questionssindtpa@flashbay.com tai kirjoita meille rekisteröityneeseen osoitteeseemme. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Vastausaika riippuu pyynnöstä ja sen monimutkaisuudesta sekä käsiteltävien pyyntöjen määrästä, mutta saat vastauksen viimeistään kuukauden kuluttua ensimmäisen pyynnön vastaanottamisesta.

Valvoja

Tietosuojavaltuutettu (ICO) on tietosuojan sääntelyviranomainen Yhdistyneessä kuningaskunnassa.