Helix
Helix Muistivihko
Helix A5 -muistivihko on suosittu malli, joka on suunniteltu brändättäväksi logollasi ja muulla. Kova pahvikansi tarjoaa tukevan otteen ja muistikirja sisältää 160 sivua valkoista kierrätyspaperia. Upea tuoteidea seuraavaan kokoukseen, tapahtumaan tai konferenssiin. Ota yhteyttä hinnoista, näytteistä ja toimitusajoista jo tänään.

10 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 25 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: maanantai 18. maaliskuuta 2024

Värit

Musta

Valkoinen

Laivastonsininen

Vaaleanruskea

Painatustekniikat ja painatusalue

Muistivihko Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
110mm X 160mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Kierrätetty pahvikansi

  • Metallikela Sidonta

  • Kristallinkirkas Kierrätyspaperi

  • 160 sivua

  • 80g vuorattua paperia. 7,55 mm (1/3") riviväli.

  • Rei'itetyt sivut helppoon poistoon

Miten tuotteet on pakattu

Sinun Muistivihkosi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Mitat ja paino

Leveys: 148mm (5.8 tuumaa)
Korkeus: 205mm (8.1 tuumaa)
Paino: 242 grammaa (8.5 unssia)