Twister

UKKFlashbay-takuu

Kuinka pitkä takuu-aika on?

Takuuaika muistitikuille on 10 vuotta ja muille tuotteille 2 vuotta. Takuuaika alkaa tilauspäivästä joka näkyy laskusta tai kuitista. Muistitikkujen 10 vuoden takuuaika on voimassa tilauksille jotka on tehty ennen 10. elokuuta 2009. Tätä päivämäärää aiemmin tehtyjen tilausten takuuaika on yksi vuosi.

Mitä takuu korvaa?

Takuu ei korvaa tuotteen korjausta tai vaihtoa jos tuote on vahingoittunut johtuen tuotteen väärinkäytöstä, tapaturmasta, tuotteen modifikaatiosta, sopimattomasta fyysisestä tai käyttöympäristöstä, asiakkaan suorittamasta virheellisestä huollosta tai häiriöstä joka johtuu tuotteesta josta Flashbay Limited ei ole vastuussa. Tuotteen toimimattomuutta ei korvata jos tuotetta on käytetty tilaustyönä tehdyn laitteiston tai ohjelmiston kanssa, tai muussa toiminnassa joka ei ole normaalia ei-kriittisten tiedostojen varastointia. 

Koskeeko Flashbay takuu sen kaikkia tuotteita?

Kaikki tuotteet jotka ovat nähtävillä Flashbay nettisivulla sisältävät takuun joka varmistaa, että Flashbay tuotteet eivät sisällä virheitä jotka johtuvat käytetyistä materiaaleista tai työtaidoista.

Minkälaisissa tilanteissa takuu voidaan mitätöidä?

Ostotodistus tai tavaran toimituksen päivämäärä tarvitaan takuu-ajan varmistamiseksi. Takuu mitätöidään jos laitetta on modifioitu (muunneltu), jos laitetta on käytetty väärin, se on vaurioitunut tapaturmassa tai laiminlyönnin seurauksena, tai jos jokin laitteen osa on sopimattomasti asennettu tai vaihdettu käyttäjän toimesta.