UKKFlashbay-takuu

Kuinka pitkä takuu-aika on?

Takuuaika on  kymmenen vuotta muistitikuille ja kaksi vuotta muille tuotteille (poislukien kasvomaskit ja kassit). Takuuaika alkaa ostopäivästä, joka ilmoitetaan laskussa tai kuitissa. Kasvonaamareilla ei ole takuuta. Kymmenen vuoden muistitikkutakuu pätee ennen 10.8.2009 tehtyihin tilauksiin. Tätä ennen tehtyjen tilausten takuuaika on vuoden mittainen.

Mitä takuu korvaa?

Takuu ei korvaa tuotteen korjausta tai vaihtoa jos tuote on vahingoittunut johtuen tuotteen väärinkäytöstä, tapaturmasta, tuotteen modifikaatiosta, sopimattomasta fyysisestä tai käyttöympäristöstä, asiakkaan suorittamasta virheellisestä huollosta tai häiriöstä joka johtuu tuotteesta josta Flashbay Limited ei ole vastuussa. Tuotteen toimimattomuutta ei korvata jos tuotetta on käytetty tilaustyönä tehdyn laitteiston tai ohjelmiston kanssa, tai muussa toiminnassa joka ei ole normaalia ei-kriittisten tiedostojen varastointia. 

Koskeeko Flashbay takuu sen kaikkia tuotteita?

Kaikki tuotteet jotka ovat nähtävillä Flashbay nettisivulla sisältävät takuun joka varmistaa, että Flashbay tuotteet eivät sisällä virheitä jotka johtuvat käytetyistä materiaaleista tai työtaidoista.

Minkälaisissa tilanteissa takuu voidaan mitätöidä?

Ostotodistus tai tavaran toimituksen päivämäärä tarvitaan takuu-ajan varmistamiseksi. Takuu mitätöidään jos laitetta on modifioitu (muunneltu), jos laitetta on käytetty väärin, se on vaurioitunut tapaturmassa tai laiminlyönnin seurauksena, tai jos jokin laitteen osa on sopimattomasti asennettu tai vaihdettu käyttäjän toimesta.