UKKFlashbay-takuu

Koskeeko Flashbay takuu sen kaikkia tuotteita?

Kaikki tuotteet jotka ovat nähtävillä Flashbay nettisivulla sisältävät takuun joka varmistaa, että Flashbay tuotteet eivät sisällä virheitä jotka johtuvat käytetyistä materiaaleista tai työtaidoista.

Kuinka pitkä takuu-aika on eri tuotteille toimituksen jälkeen?
Katso tuotteiden takuuaika kategoria kohtaisesti allaolevasta takuu taulukosta

Tuote kategoria Takuun pituus
USB Muistit 10 vuotta
Virtatuotteet 2 vuotta
Audio 2 vuotta
Juomatuotteet 2 vuotta
Vimpaimet 2 vuotta
Kynät 1 vuosi
Kassit 1 vuosi
Lippalakit 1 vuosi
Muistivihkot 1 vuosi
Lisävarusteet 1 vuosi

Takuuaika lahjapakkauksen tuotteille on sama kuin yksittäin ostettujen tuotteiden takuu ohessa olevan taulukon mukaisesti.

Mitä takuu korvaa?

Takuu ei korvaa tuotteen korjausta tai vaihtoa jos tuote on vahingoittunut johtuen tuotteen väärinkäytöstä, tapaturmasta, tuotteen modifikaatiosta, sopimattomasta fyysisestä tai käyttöympäristöstä, asiakkaan suorittamasta virheellisestä huollosta tai häiriöstä joka johtuu tuotteesta josta Flashbay Limited ei ole vastuussa. Kulumisesta johtuvat vahingot (mukaanlukien painatuksen kuluminen) ovat takuun ulkopuolella.

  • USB Muistit: Tuotteen toimimattomuutta ei korvata jos tuotetta on käytetty tilaustyönä tehdyn laitteiston tai ohjelmiston kanssa, tai muussa toiminnassa joka ei ole normaalia ei-kriittisten tiedostojen varastointia.
  • Juomatuotteet: Syövyttävien kemikaalien, hankaavien puhdistusmenetelmien ja astianpesukoneiden aiheuttamat vauriot ovat takuun ulkopuolella.
  • Kynät: Muste kuluu tuotetta käyttäessä. Takuu koskee vain kynän runkoa.
  • Kassit: Ylikuormituksen aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuuseen.
  • Lippalakit: Muodon muuttuminen jatkuvassa käytössä on normaalia ja takuu ei koske muodon muuttumista.
  • Muistivihkot: Ruoka-, juoma- ja/tai nestevuodoista tai yleisestä huolimattomuudesta aiheutuneet vahingot eivät kuulu korvauksen piiriin.