Reel
Reel Fidget Lelu
Reel-jousilelu on suosittu ja mukaansatempaava tapa esitellä brändiäsi tyylillä. Erityisesti mainoslahjaksi suunnitellussa Reelissä on laaja painatusalue, johon voimme lisätä logosi, iskulauseesi ja paljon muuta. Tuote toimii porrasjousena ja stressileluna käsissäsi – upea jakolahja seuraavaan mainoskampanjaasi, tapahtumaasi tai vaikkapa arvontaan.

10 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: tiistai 9. heinäkuuta 2024

Värit

Musta

Valkoinen

Sateenkaari

Painatustekniikat ja painatusalue

Fidget Lelu Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
50mm X 25mm

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Hauska ja mukaansatempaava jousilelu

  • Laaja brändäysalue logollesi

  • Laaja brändäysalue logollesi

  • Kestävä, kannettava ja koukuttava

Miten tuotteet on pakattu

Sinun Fidget Lelusi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Kraft Card Box

Mitat ja paino

Korkeus: 65mm (2.6 tuumaa)
Halkaisija: 74mm (2.9 tuumaa)
Paino: 44 grammaa (1.6 unssia)