Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.
Pure M

Lahjasetit Pure M Pikatarjous

Yhdistä 3 tuotteita käytännöllisessä matkalahjasetissä: Twister USB-muistitikku, Core Power Bankki, Vista USB Autolaturi. Nämä huolellisesti valitut tuotteet voidaan painattaa logollanne, nettisivujen osoitteella, iskulauseella tai muulla. Lahjakotelon kansi voidaan myös laserkaivertaa tai silkkipainattaa korkeintaan 4 eri värillä. Any product color combinations are allowed.
10 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!

Between Monday, 28 Sep 2020 and Wednesday, 07 Oct 2020, this product has an extended lead time. Please contact us for details.

Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.


Miten tuotteet on pakattu

Micro-USB
latauspiuha
Käyttöohjeet
Lahjasetti keskikokoinen

Lahjakotelo painatusalue

Painatusalue väritettynä

Painatusalue edestä: 55mm X 25mm

Lahjakotelon värit

Musta

Valkoinen

Painatusvaihtoehdot

Silkkipainatus
1-4Värit

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.
Tuotteen mitat