Mode Plus
Mode Plus Lippalakki

Lippalakit Mode Plus Tarjous

Mode Plus on upea 5-paneelinen lippalakki, joka liittyy Mode-malliimme. Mode Plussan lippa on paksumpi kuin normaali Mode-mallin lippa, kolme kerrosta muodostavan paksumman lipan. Lipan keskimmäinen paneeli on kontrastivärinen kahteen muuhun kerrokseen verrattuna. Sekä valokuvatulostus- että brodeeraus brändäysmenetelmät ovat käytettävissäsi, ja voimme auttaa sinua päättämään parhaan brändäysvaihtoehdon omalle logollesi. Mode Plus -mallissa on myös säädettävä kokohihna ja se voidaan pestä tarvittaessa käsin.

8 päivän toimitus Painetuille, 10 päivän toimitus Brodeeratuille.

Tuotteen tiistai, 26 syys 2023 ja keskiviikko, 4 loka 2023 välillä on pidennetty toimitusaika. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

Värit

Musta

Sininen

Punainen

Valkoinen

Painatustekniikat ja painatusalue

Lippalakki Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä
Kuvatulostus:
105mm X 45mm
Brodeeraus:
115mm X 45mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.

Brodeeraus
1-4Värit

Brodeeraus

Näyttää, että tuote voidaan brändätä käyttämällä prodeeraus tekniikkaa, jopa 4 eri väriä. Logon kuvituksen tulee olla korkearesoluutioinen ja 300 DPI. Voit lähettää meille tiedostosi .png-, jpeg- tai .gif-muodossa.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Kattava brändäys-ohjeistus
Tuotteen mitat
Lippalakit-vertailuoppaamme

Ominaisuudet

  • Klassinen 5 paneelin muotoilu

  • Vahvistettu puolisaumainen etupaneeli keskeytymättömälle brändäysalueelle

  • 5 tuuletusaukkoa pitämään sinut viileänä

  • 5 tuuletusaukkoa pitämään sinut viileänä

  • 100% puuvillaa

  • Sandwich-reuna kontrastivärisellä keskipaneelilla

  • 9cm pitkä lippa

Miten tuotteet on pakattu

Teidän Hattu
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

10 yksikköä per pussi

Mitat ja paino

Circumference: 580mm (22.8 tuumaa)
Syvyys: 110mm (4.3 tuumaa)
Paino: 100 grammaa (3.5 unssia)