Expand
Expand USB Hub
USB Jakaja tukee nopeaa datan siirtoa ja virran latausta yhdestä jakajasta. Voit liittää useampia laitteita samaan aikaan jakajan kolmea USB 2.0 porttia ja yhtä USB 3.0 porttia hyödyntäen. Laitteessa on myös USB-C kaapeli. Jakaja tukee useita laitetyyppejä kuten USB muisteja, Ulkoisia kovalevyjä, kortinlukijoita, näppäimistöjä, hiiriä ja monia muita. Upea ja kestävään alumiini kuoreen on mahdollista Silkkipainattaa tai Laser kaivertaa yrityksenne logo.

6 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 31. toukokuuta 2024

Värit

Hopea

Painatustekniikat ja painatusalue

USB Hub Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Silkkipainatus:
Painatusalue edestä: 70mm X 8mm
Painatusalue takaa: 70mm X 8mm

Laserkaiverrus:
Painatusalue edestä: 70mm X 8mm
Painatusalue takaa: 70mm X 8mm

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 
Lue lisääKattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Tuotteessa on kolme USB 2.0 porttia, yksi USB 3.0 portti ja taipuisa USB-C kaapeli.

  • Erittäin yhteensopiva. Tukee laajaa valikoimaa erilaisia ​​laitteita.

  • Kaksi painoaluetta

  • Erittäin suosittu jakolahjaidea

Miten tuotteet on pakattu

USB Hubisi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Palvelut

Expand Nimeäminen

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 

Lisätarvikkeet

Expand - Tuotemerkillä varustettu USB-keskitin
Fabric Bag
Tehty pehmeän tuntuisesta ja suojaavasta verkkokankaasta, kangaspussi on kätevä lisävaruste joka suojaa painatettua power bankia kun se ei ole käytössä. Kangaspussin suussa oleva nyörimekanismi myös pitää power bankin kätevästi mukana kaikkina hetkinä.
Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Expand - Tuotemerkillä varustetut USB-keskittimet Expand - Tuotemerkillä varustetut USB-keskittimet
Pitkä magneettikotelo
Pitkässä magneettikotelossa on vaahtomuovi sisälmys joka pitää tuotteen turvallisesti paikallaan. Läpinäkyvästä muovista valmistettu kansi on silkkipainettavissa.
Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Kattava brändäys-ohjeistus
Expand - Tuotemerkillä varustettu USB Hub Multi
Kolmipäinen latausjohto
Kolmipäinen latausjohto tarjoaa Power Bankille yhteensopivuuden sekä Android- että Applen laitteille. Yksi liittimistä on Micro-USB, toinen on 'Lightning' -liitin ja kolmas on USB-C liitin. Latausjohdossa on jämäkkä, eloksoidusta alumiinista valmistetut päät, mikä tekee kolmipäisestä latausjohdosta täydellisen lisävarusteen.
Kuvia tuotteesta

Mitat ja paino

Pituus: 210mm (8.3 tuumaa)
Leveys: 7.26mm (0.29 tuumaa)
Korkeus: 17.2mm (0.68 tuumaa)
Paino: 18 grammaa (0.63 unssia)

Ympäristö

RoHS Tämä tuote on RoHS-sertifioitu (EU:n direktiivi vaarallisten aineiden käytön rajoittamiseksi).