Palvelut Nimeäminen

Normaalisti painamme tilaamanne tuotteet toimittamallasi logolla tai kuvituksella, ja kaikki tilauksen yksiköt ovat identtiset.
Jos haluat tehdä jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen, niin Yksilöinti palvelumme sallii jokaiselle tuoteyksikölle logon lisäksi myös yksilöidyn laserkaiverruksen esim. nimellä tai sarjanumerolla.
Tämä palvelu on suosittu esimerkiksi kouluissa, yliopistoissa, kuntosaleilla ja työpaikoilla, joissa tuotteiden sekoittumisen estämiseksi arvostetaan, että jokainen tuote on räätälöity yksilöidysti.


Kuinka toimia?

Ota yhteyttä, ja ilmoita myyntiedustajallesi, että olet kiinnostunut tietyn tuotteen Yksilöinti palvelusta. Lähetä heille sähköpostilla logon kuvitus ja teksti tai viite, jonka haluat kaivertaa tuotteeseen. Määritä myös fontin yksityiskohdat - mikäli sinulla ovat nämä valmiiksi tiedossa.

Lähetämme sinulle Virtual Proof koevedoksen, josta näet helposti miltä lopputulos tulisi valmiissa tuotteessa näyttämään. Voit toivoa muutoksia painatukseen niin monta kertaa kuin haluat.

Tiesitkö että logosi voidaan silkkipainaa, ja tämän jälkeen nimetä yksilöllisesti vielä laserkaiverruksella? Vaihtoehtoisesti, molemmat logo, sekä yksilöinti ovat laserkaiverrattavissa

Kun olet valmis tekemään tilauksen, lähetä meille taulukko, jossa luetellaan kunkin tuotteen yksilölliset nimet / viitteet. Jos niiden pituus vaihtelee, voimme lähettää sinulle lisää Virtual Proof koevedoksia varmistaaksemme että olet tyytyväinen lopputulokseen.