Laserkaiverrusasemat

Tiedostojen esilatausasemat

USB kokoonpanolaitteet

CNC kaiverruskoneet

Toimitus yli 25 maahan

Metallin työstökoneet

Muovin ruiskuvalukoneet

Silkkipainatusasemat

Satoja tehtaan työntekijöitä

YritysYritys

Yritys

Perustamisvuodesta 2003 lähtien olemme erikoistuneet logo brändättyihin promotuotteisiin ja olemme ylpeitä saadessamme palvella kymmeniä tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Jopa yli kahden vuosikymmenen jälkeen, olemme aivan yhtä innokkaita tulevaisuuden osalta kuin olimme vuonna 2003. Jatkuvan kehitystyön johdosta, Flashbay edelleen, aivan kuten aiemminkin, palvelee asiakkaitaan samalla huolenpidolla, pienyrityksistä maailman suurimpiin yrityksiin.

Uskomme että että seuraavat toimintaperiaatteemme ovat olleet avainasemassa alamme globaalin markkinajohtajuuden saavuttamisessa:

Asiakkaat: Uskomme että lojaalin asiakkuus-suhteen saavuttamisessa avainasemassa ovat loppuun asti viimeistelty tuote sekä erinomainen asiakaspalvelu. Olemme sitoutuneet 'integrated vertical business' yritysmalliimme, joka takaa sekä kontrollin että joustavuuden melkein kaikilla yrityksemme osa-alueilla myyntitilauksen käsittelyn aloittamisesta tilauksen loppuunviemiseen asti. Tavoitteenamme on suoriutua paremmin kuin kilpailijamme innovatiivisten tuotteidemme, nopean toimitusajan sekä hyvän hinta-laatusuhteemme avulla.

Flashbayn Tiimi:  Tiimimme menestyksen salaisuutena jatkuva koulutus ja mahdollisuus oppia, kehittyä ja kasvaa Flashbayn kanssa. Tavoitteenammeon jatkaa erinomaisten henkilöresurssiemme kehittämistä kansainvälisessä myynnissä sekä prosessoinnissa investoimalla ympäri maailmaa sijaitsevaan tiimiimme.

Suhteet: Uskomme vahvojen suhteiden rakentamiseen asiakkaidemme, partnereidemme ja toimittajiemme kanssa. Olemme sitoutuneet vastaamaan asiakastarpeisiin ajoissa sekä edistämään avointa ja läpinäkyvää viestintää. Arvioimme jatkuvasti toimintojamme kehittääksemme tehokkaan, kilpailykykyisen yrityksen ilman tarpeetonta hierarkiaa ja byrokratiaa.

Vastuu: Nopeasti kasvavana yrityksenä uskomme vastuulliseen osallistumiseen globaaleilla markkinoilla. Olemme sitoutuneet ymmärtämään ja kunnioittamaan lakeja, arvoja sekä kulttuureja missä tahansa teemmekin kauppaa.

Tavoitteemme: Olemme intohimoisia ja sitoutuneita kasvattamaan yritystämme järjestelmällisyydellä, erinomaisella asiakaspalvelulla, innovatiivisilla tuotteilla ja hyvällä hinta-laatu suhteella. Pyrimme aina erinomaiseen lopputulokseen kaikilla yrityksemme osa-alueilla.