Kit
Kit Multi Tool
Kit Multi Tool -tuotteemme yhdistää 11 hyödyllistä toimintoa yhdeksi käteväksi työkaluksi, mukaan lukien purkinavaaja, ruuvimeisseli, sahalaitainen saha, pullonavaaja ja paljon muuta. Se on erityisesti tarkoitettu markkinointitarkoituksiin,sillä voit silkkipainattaa tai laaserpainattaa logosi, iskulauseesi ja paljon muuta omaperäisillä brändäysalueilla.

6 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: torstai 25. heinäkuuta 2024

Värit

Hopea

Painatustekniikat ja painatusalue

Multi Tool Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Vasemmanpuoleinen alue: 30mm X 5.6mm
Oikeanpuoleinen alue: 17.4mm X 12.8mm

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 
Lue lisääKattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Katso, mitä muut asiakkaamme ovat painattaneet tähän malliin
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Vain 2mm paksu muotoilu

  • Helposti laitettavissa lompakkoosi tai käsilaukkuusi

  • Valmistettu kestävästä teräksestä

  • Kaksi painatusaluetta jotka ovat silkkipainettavissa tai laserkaiverrettavissa logollanne

  • 11 hyödyllistä toimintoa yhdessä tuotteessa

  • Sisältää Jakoavaimen, Vesi Kompassin, Sahan, Pullonavaajan ja muuta

Miten tuotteet on pakattu

Sinun monitoimityökalu
Käyttöohjeet

Palvelut

Kit Nimeäminen

Nimeäminen

Voimme kaivertaa jokaisen tilauksesi tuotteen eri nimellä tai numerolla. Yksilöity kaiverrus tulee logosi tai iskulauseesi rinnalle tuotteeseen. 

Mitat ja paino

Pituus: 69mm (2.7 tuumaa)
Leveys: 45mm (1.8 tuumaa)
Korkeus: 2mm (0.08 tuumaa)
Paino: 29 grammaa (1 unssia)

Ympäristö

RoHS Tämä tuote on RoHS-sertifioitu (EU:n direktiivi vaarallisten aineiden käytön rajoittamiseksi).