Softy
Softy Muistivihko
Softy A6 taskumuistivihko on kätevä ja näppärä malli, jossa on pehmeä keinonahkakansi logollasi painettavaksi. Täydellisesti toimistoon, koululuokkaan tai matkoille sopiva Softy sisältää 160 sivua vuorattua valkoista kierrätyspaperia. Softyssa on myös kätevä kynäteline. Kysy meiltä lisätietoja painatuksesta, näytteistä ja toimitusajoista jo tänään.

10 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 25 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: maanantai 25. joulukuuta 2023

Värit

Musta

Valkoinen

Laivastonsininen

Tan

Painatustekniikat ja painatusalue

Muistivihko Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
90mm X 130mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Pehmeä kansi

  • Kristallinkirkas Kierrätyspaperi

  • 160 sivua

  • 80g vuorattua paperia. 7,55 mm (1/3") riviväli.

  • Erittäin suosittu jakolahjaidea

  • Tyylikäs, toimiva ja suunniteltu päivittäiseen käyttöön

Miten tuotteet on pakattu

Sinun Muistivihkosi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Mitat ja paino

Leveys: 106mm (4.2 tuumaa)
Korkeus: 148mm (5.8 tuumaa)
Paino: 137 grammaa (4.8 unssia)