UKK Miten tilaan Flashbaylta?

Täytä tarjouspyyntölomakkeemme, niin lähetämme sinulle tuoreen hinnastomme ja näytekappaleita. Teemme myös sähköisen koevedoksen, josta näet, miltä logosi tulisi näyttämään valmiissa tuotteessa. Henkilökohtainen asiakasneuvottelijasi varmistaa, että saat korkealaatuista asiakaspalvelua, ja yhteydenoton tai tarjouspyynnön tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Yrityksesi logon lähettäminen meille korkearesoluutioisena kuvana tai vektorikuvana nopeuttaa prosessia.
Tarkasta sähköpostiin saamasi koevedos. Voit pyytää siihen niin paljon muutoksia kuin haluat – tärkeintä on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.
Tee tilaus verkkosivuiltamme: hanki salasanasi, kirjaudu asiakaspalveluumme ja tee tilaus netissä. Voit tehdä tilauksen myös henkilökohtaisen asiakasneuvottelijasi kautta lähettämällä tilauksesi suoraan hänen sähköpostiinsa. Muista mainita sähköpostissa tilauksesi kappalemäärä, haluamasi muistikapasiteetti, toimitus- ja maksuosoitteet sekä y-tunnuksesi. Liitä sähköpostiin myös saamasi PDF-koevedos, jos olet siihen tyytyväinen.
Voit tehdä tilauksen myös henkilökohtaisen asiakasneuvottelijasi kautta lähettämällä tilauksesi suoraan hänen sähköpostiinsa. Muista mainita sähköpostissa tilauksesi kappalemäärä, haluamasi muistikapasiteetti, toimitus- ja maksuosoitteet sekä y-tunnuksesi. Liitä sähköpostiin myös saamasi PDF-koevedos, jos olet siihen tyytyväinen.
Mitä tilaukselleni tapahtuu tämän jälkeen?

Tuotteiden valmistus ja painatus: Tuotanto- , painatus- ja kaiverrustiimimme valmistavat tuotteen antamiesi tietojen ja hyväksymäsi koevedoksen perusteella. Näin varmistamme juuri haluamasi, tarkan lopputuloksen.
Laadunvalvonta: Kaikki tuotteemme käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, jonka hoitaa pätevä, 30 hengen ISO-valtuutettu laadunvalvontatiimimme. Näin varmistamme, että tilaamasi tuote on täysin virheetön, niin toimintojensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta.
Toimitus ja asiakastilit: Kun tilaamasi tuotteet on tarkastettu läpikotaisin laadunvalvontamme toimesta, pakkaamme ne huolellisesti toimitusta varten. Kun tilaus lähtee toimitukseen, saat halutessasi seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksesi etenemistä.
Miten maksan laskuni?

Tilauksesi vahvistamisen jälkeen aloitamme tuotannon välittömästi. Ennen sen toimittamista meidän on kuitenkin saatava varmistus hyväksytystä maksusuorituksesta, tai varmistettava, että pyytämäsi luottoehdot on hyväksytty. Tehtyäsi tilauksen saat maksuohjeet välittömästi sähköpostiisi. Hyväksyttyjä maksutapoja on useita, luottokortista tilisiirtoon. Pidempiaikaisille asiakkaillemme, julkiselle sektorille ja suurimmille yrityksille tarjoamme myös luottomaksun mahdollisuutta.
Miten kauan tämä kaikki kestää?

Ei kovinkaan kauaa – tuotteet ovat tavallisesti ovellasi jo 5 arkipäivän kuluttua tilauksen vahvistamisesta. Tilatessasi esimerkiksi 250 Classic-muistitikkua, jotka sisältävät yrityksesi nelivärisen logon ja haluamasi esiasennetut tiedostot, saat ne käsiisi jo mainitun 5 arkipäivän kuluttua tilauksestasi. Jopa 5 000 kappaleen tilaus voi hyvinkin onnistua samassa aikataulussa. Tutkimustemme mukaan olemmekin maailman ylivoimaisesti nopein logopainatettujen muistitikkujen valmistaja.