Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

UKKMikä on koevedos?

Koevedos on sähköinen asiakirja (yleensä PDF), josta näet, miltä logosi tai tekstisi näyttäisi painatettuna valmiiseen tuotteeseen.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi esimerkin koevedoksesta:

flash_drive_supplier

Koevedosten laatiminen ja lähettäminen on maksutonta, ja pyrimme lähettämään koevedoksen sähköpostiisi 1-2 tunnin sisällä kuvatiedoston saatuamme (arkisin klo 9-18). Koevedoksen vastaanottaminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta jos haluat jatkaa tilausta, koevedos toimii lopullisen tilauksen mallina. Koevedos kannattaakin ehdottomasti tarkistaa, ja voit pyytää siihen niin paljon muutoksia kuin haluat – tärkeintä on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Koevedoksen tarkistuslista:
  • Tekstin, kuten internetosoitteen, oikeinkirjoitus
  • Logon ja tekstin asemointi
  • Logon ja tekstin koko
  • Pantone®-värikoodit (jos olet tilannut tämän lisäpalvelun)
  • Logon painatusalue
  • Tarkista yrityksesi markkinointiohjeet

Huomaa, että tämä tarkistuslista on vain ehdotus, eikä missään muodossa kaikenkattava. Kun koevedos on vahvistettu tilauksen yhteydessä, teemme tuotteen tarkalleen tämän luonnoksen mukaan. Emme ota vastuuta virheistä tuotannossa, jos ne olivat jo asiakkaan hyväksymässä koevedoksessa.

Miten saan koevedoksen?

Aloita täyttämällä tämä lomake.

Jälleenmyyjät: Jälleenmyyjille toimittamamme koevedokset eivät koskaan sisällä Flashbayn logoa tai muutakaan viittausta yritykseemme.