Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

UKKOvatko kaikki USB-muistit tasa-arvoisia?

Markkinoilla on todella paljon eri laatuisia USB-muistitikkuja. Jotkut ovat loistavia, toiset ovat täysin kelvottomia tiedostojen säilytykseen. Jos harkitset suuremman erän ostamista markkinointitarkoitukseen, hyvälaatuinen tuote kertoo paljon myös omasta yrityksestäsi. Halvimman hinnan perässä juokseminen saattaa ostajan usein kelvottomia tuotteita kaupittelevan välittäjän kelkkaan.

Lähetimme Henry Jacksenin (Laatupäällikkö Flashbayn tehtaalla) testaamaan kilpailua. "Tulokset kertovat karua kieltä", sanoi Jacksen. "Sadoista testatuista malleista olemme nyt valinneet yhden osoittamaan tavallisimmat laatuongelmat". Alempaa löytyvä raportti esittää kuinka Flashbayn Classic USB-muistitikku vertailtiin muihin. Jacksen lisää, "Monet liikelahjojen välittäjät ostavat tuotteet suoraan Kiinalaisilta tehtailta, joissa liian monen mutkan suoristaminen aiheuttaa vakavia laatuongelmia."

Muistisirun laatu

NAND muistisiru on koko USB-muistitikun sydän. Muistit tulevat eri asteissa, eri luku- ja kirjoitusnopeuksilla ja tiedostonkäsittelyominaisuuksilla. Flashbay käyttää A-luokan muisteja kaikissa tuotteissaan. Monet välittäjät eivät edes tiedä minkälaisen muistin heidän tuotteensa sisältävät! Lopputulos on huono: törkeän halpa ja houkutteleva jos hinta on ainoa ratkaiseva tekijä muistitikkuja valittaessa. Flashbay on itse valmistaja, joten tiedämme tarkalleen mistä osista tuotteemme on rakennettu! (lue lisää tehtaastamme).
FlashbayKilpaileva tuote

Metallirengas verrattuna muovirenkaaseen

On tärkeää, että rengas joka on muistitikun päässä on metallia. Muistitikkua on sitten helppo käyttää turvallisesti avaimenperänä. Muovinen rengas rikkoutuu helposti ja seurauksena voi olla koko muistitikun katoaminen.
FlashbayKilpaileva tuote

Piirilevyn kiinnitys

PCP on vihreä piirilevy joka löytyy useimmista elektroniikkalaitteista. Kiinnitämme piirilevyn 4 pilarin varaan, jotka pitävät sen tiukasti paikallaan. Huonoimmat kilpailijat käyttävät valitettavasti liimaa sen kiinnittämiseen! Muistitikun kuumetessa liima hellittää ja piirilevy alkaa pyörimään laitteen sisällä.
FlashbayKilpaileva tuote

Korkki

Classic-mallimme rungossa on 2 kohotettua osaa, joihin korkki tarttuu tiukasti kiinni. Monilla kilpailijoilla korkit ovat huonosti istuvia ja katoavat käytössä.
FlashbayKilpaileva tuote

Painatusten laatu

Muistitikun kulumista on vaikea välttää, mutta Flashbay tekee parhaansa varmistaakseen printtiensä pitkän iän. Kun printtaamme metallipinnalle, teemme sen ennen tuotteen kokoamista - tällöin pystymme polttaa tuotteen uunissa ja vahvistaa printin. Tehtaallamme on voimassa tiukat laatumääräykset, ja varmistamme että jokainen printti on alkuperäisen veroinen. Kuvassa näkyy tulokset laaduntarkastuksen jälkeen. Kilpailijan printti kuoriutuu pois, mutta Flashbayn painatusjälki pysyy hyvässä kunnossa.
FlashbayKilpaileva tuote

Alumiinikuoren laatu

Käytämme parhainta mahdollista alumiinikuorta, jonka pinta on käsitelty sormenjälkiä hylkiväksi (helppo putsata) eikä se myöskään naarmuunnu. Jäljittelevät tuotteet ovat halpaa, epäpuhdasta ja käsittelemätöntä alumiinia: erot ovat käsin kosketeltevia.
FlashbayKilpaileva tuote

Muistitikun paksuus

Kukaan ei pidä paksuista muistitikuista. Paksuus onkin tärkeä asia muistitikun esteettistä puolta miettiessä, pari millimetriä tarkoittaa täysin erilaista tuotetta. Kuva näyttää että muistitikkumme on 1mm ohuempi (paksuimmasta kohdasta) ja muutenkin virtaviivaisempi.
FlashbayKilpaileva tuote

RoHS sertifikaatti

RoHS direktiivi tarkoittaa eräiden myrkyllisten aineiden käyttökieltoa elektroniikkatuotteissa. Flashbay noudattaa tätä EU:n direktiiviä ja meillä on näyttää sertifikaatit direktiivin noudattamisesta. Suosittelemme, että vältät valmistajia jotka eivät pysty kysyttäessä näyttämään tätä sertifikaattia. Ilman RoHS sertifikaattia valmistetut osat ovat halvempia, ja senpä takia niitä jatkuvasti näkyykin maailman markkinoilla.Katso Flashbayn sertifikaatti tälle mallille

FlashbayKilpaileva tuote

Flashbay noudattaa laatujärjestelmissään ISO 9001:2000 standardeja. Valmistamme USB-muistitikkuja maailman suurimmille (ja pienemmille) yrityksille, jotka jatkuvasti palaavat ostamaan tuotteensa meiltä.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.