Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

UKKMissä muodossa minun kannattaisi lähettää logoni Flashbaylle?

Sopivin tiedostomuoto riippuu käyttämästämme painatustekniikasta. Katso ohjeemme taulukosta alempana. Jos et ole varma logo-tiedostosi soveltuvuudesta,  lähetä se meille ja me autamme mielellämme.
Painatustekniikka
(viitaten tuotteeseen)
Vektori-tiedostot
(.eps, .ai, .cdr)
Raster-tiedostot
(.jpg, .gif, .bmp, .png, .tiff)
Väriprinttaus
Soveltuvin Korkea resoluutio OK (alhainen resoluutio ei sovellu)
Kuvatulostus
Yhteensopiva Soveltuvin, jos > 300 DPI
Usein soveltuva jos 150 DPI
alhainen resoluutio ei sovellu
Laserkaiverrus
Soveltuvin Korkea resoluutio OK (alhainen resoluutio ei sovellu)

Vektori-tiedostot:

Flashbay hyväksyy: .ai .cdr .eps .ps .pdf*

Flashbay ei hyväksy: .cgm, .dxf, .emf, .fh, .fla, .igs, .myv, .pbm, .psp*, .px*, .svg, .svgz, .swf, .wmf, .xar

* Nämä tiedostotyypit voivat sisältää bittikarttamaisia elementtejä joiden resoluutiot voivat olla soveltumattomia hyvän lopputuloksen saamiseksi. Vektori-tiedostoista luotujen PDF-tiedostojen on oltava editoitavissa, kuten ohjelmassa jolla ne on luotu (esim. Illustrator tai Freehand). Raster-elementtejä sisältävät PDF-tiedostot täytyy olla vähintään 300DPI.

Vektori-tiedostot on tallennettava Postscript Formaatissa eikä niissä saa olla Postscript-virheitä.

Mitä ovat Vektori-tiedostot?

Ne ovat kuvatiedostoja, jotka säilyttävät informaation kuvioista ja linjoista matemaattisessa muodossa. Niitä on myös helppo käsitellä verrattuna Raster-tiedostoihin. Ohjelmat kuten Adobe Illustrator®, Macromedia FreeHand® and CorelDRAW® pystyvät luomaan näitä tiedostoja.

Raster-tiedostot:

Flashbay hyväksyy: .bmp .jpg, .jpeg, .jpe, .gif, .png, .tiff, .tif

Flashbay ei hyväksy: .adrg, .adri, .agp, .art, .cin, .fpxc, .exra, .drg., .cpt, .cpi, .fpx, .jpg2, .jp2, .pbm, .pcx, .ppm, .sgi, .rgb, .rgba, .int, .inta, .bw, .tga, .xbm, .xcf, .xpm

Mitä ovat Raster-tiedostot?

Ne ovat kuvatiedostoja jotka rakentuvat mosaiikkimuodossa. Raster-kuvissa heikkoutena on pikseleiden määrä, eikä niitä voi helposti suurentaa. Ne syntyvät usein digikameran, skannerin ja ohjelmien kuten Adobe PhotoShop ja Corel PHOTO-PAINT jäljiltä. Raster-tiedostojen suurentaminen ei koskaan kasvata niiden resoluutiota
USB Flash Drive Logo
Raster-tiedostojen suurentaminen ei koskaan kasvata niiden resoluutiota
USB Flash Drive Logo Branding
Vektori-tiedostot ovat resoluutioltaan itsenäisiä, sama laatu eri kokoluokissa.