Twister

UKKOn the Go muistitikut (OTG) selitettyinä

Jotkin malleistamme tarjoavat kaksoisliitinvaihtoehdon. Näitä malleja kutsutaan yleisemmin 'On the Go' muistitikuiksi. Toisessa päässä on normaali USB liitin, tekniseltä nimeltään 'Type-A'. Toisessa päässä on vaihtoehtoisesti joko USB-C liitin tai Micro-USB liitin.

OTG Muistitikku Logolla USB-C Laitteet
USB-C on yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa jossa on USB-C portti, mukaan lukien Applen viimeisin MacBook Pro kannettava, HP Spectre kannettava, Samsungin Galaxy S8 älypuhelin, Google Pixel älypuhelin ja monien muiden laitteiden kanssa. Lista USB-C yhteensopivista laitteista kasvaa koko ajan.

USB-C USB Logo Micro-USB Laitteet
Micro-B on yhteensopiva minkä tahansa On the Go laitteen kanssa, jossa on Micro-USB portti. Esimerkiksi useimmissa älypyhelimissa, tableteissa ja digitaalikameroissa on sellainen.

microUSB Muistitikut Logolla On the Go Muistitikkujen edut
On the Go muistitikut yhdistävät kaksi USB liitintä samaan malliin. Siitä on seuraavia hyötyjä:
  • Tarjoaa lisätallennustilaa tabletille tai älypuhelimelle. Kiinnitä vain muistitikku laitteeseesi ja siirrä tiedostoja.
  • Toimii myös normaalina muistitikkuna tietokoneessa Type-A liittimen kautta.
  • Siirrä tiedostoja nopeasti Type-A liittimellä varustettujen laitteiden, ja USB-C tai Micro-USB liittimellä varustettujen laitteiden välillä.
  • Voit myös siirtää tiedostoja USB-C tai Micro-USB laitteista Type-A laitteisiin.
On the Go ovat erittäin moderni tapa mainostaa organisaatiotanne. Kaksoisliitinvaihtoehto tekee näistä malleista erittäin käyttökelpoisia ja varmistaa että asiakkaanne käyttävät niitä tulevaisuudessakin.

Kun olet tilaamassa tuotteita tapahtumaan, niin voit halutessasi tilata puolet tuotteista toisella liittimellä ja puolet toisella. Jos esimerkiksi haluat 500 Lynx muistitikkua, niin voit tilata 250 kpl USB-C liittimellä ja 250 Micro-USB liittimellä. Voit sitten jakaessa kysyä saajalta millainen liitin hänellä on ja antaa sopivalla liittimellä olevan muistitikun hänelle.