UKKKuinka paljon tiedostoja muistitikulle voi ladata?

Riippuu muistitikkusi kapasiteetista. Valitse kapasiteetti:

2GB USB-muisti tai solid state drive sisältää 1905MB (1.86GB) vapaata tilaa säilytykseen (jäljellejäävä 143MB tarvitaan USB-muistin toiminnan kannalta tärkeille ominaisuuksille). Voit siis säilyttää:

952 kuvaa:

tai 476 MP3-tiedostoa:

tai 3.81 kokopitkää elokuvaa Mpeg formaatissa:

Huomioitavaa: Laskelmat perustuvat oletukselle, että kuvatiedosto on 2MB, oletusarvoinen Mp3 tiedostokoko on 4MB ja keskiarvoinen elokuva on 500MB. Laskelma USB-muistin käyttämästä tilasta omiin toimintoihinsa perustuu keskiarvoihimme. Joissakin eri valmistajien muisteissa tämä voi vaihdella.