Hex Plus
Hex Plus Lippalakki
Hex Plus on suosittu 6-paneelinen lippismalli, samoin kuin  . Hex Plus -mallissa on paksumpi lieri kuin Hex-mallissa kolmen reunan muodostavan paneelin ansiosta. Lipan keskimmäinen paneeli on kontrastivärinen kahteen muuhun paneeliin verrattuna. Tuote on valokuvatulostettavissa sekä kirjontabrändättävissä. Autamme sinua valitsemaan Sopivan vaihtoehdon sinun tarpeisiisi. Hex Plussassa on myös säädettävä hihna ja tuote on käsinpestävissä.

8 päivän toimitus Painetuille, 10 päivän toimitus Brodeeratuille.
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: maanantai 29. heinäkuuta 2024

Värit

Musta

Sininen

Punainen

Valkoinen

Painatustekniikat ja painatusalue

Lippalakki Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä
Kuvatulostus:
Vasemmanpuoleinen alue: 55mm X 45mm Oikeanpuoleinen alue: 55mm X 45mm
Brodeeraus:
Painatusalue edestä: 115mm X 45mm

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.

Brodeeraus

Näyttää, että tuote voidaan brändätä käyttämällä prodeeraus tekniikkaa, jopa 4 eri väriä. Logon kuvituksen tulee olla korkearesoluutioinen ja 300 DPI. Voit lähettää meille tiedostosi .png-, jpeg- tai .gif-muodossa.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat
Lippalakit-vertailuoppaamme

Ominaisuudet

  • Klassinen 6 paneelin muotoilu laajalla painatusalueella

  • Sandwich-reuna kontrastivärisellä keskipaneelilla

  • Mukava istuvuus säädettävällä metallisolkihihnalla

  • Vahvistettu etupaneeli strukturoidun muodon säilyttämiseksi

  • 6 tuuletusaukkoa pitämään sinut viileänä

  • 100% puuvillaa

  • 9cm pitkä lippa

Miten tuotteet on pakattu

Teidän Hattu
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

10 yksikköä per pussi

Mitat ja paino

Circumference: 580mm (22.8 tuumaa)
Syvyys: 110mm (4.3 tuumaa)
Paino: 103 grammaa (3.6 unssia)