Cruise
Cruise Lippalakki

Lippalakit Cruise Tarjous

Cruise Aurinkolippa on mukava ja tyylikäästi muotoiltu, tuotteessa on myös säädettävä hihna, tehden tuotteesta sopivan kaikille aikuisille. Cruise on loistava aurinkolippa ulkoiluun, tien päälle, golfkentällä, lenkillä tai koiran ulkoilutukseen. Voimme tulostaa valokuvasi tai brodeerata logosi aurinkolipan etuosaan.

8 päivän toimitus Painetuille, 10 päivän toimitus Brodeeratuille.
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: maanantai 17. huhtikuuta 2023

Värit

Musta

Sininen

Punainen

Valkoinen

Painatustekniikat ja painatusalue

Lippalakki Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä
Brodeeraus:
115mm X 45mm
Kuvatulostus:
105mm X 45mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.

Brodeeraus
1-4Värit

Brodeeraus

Näyttää, että tuote voidaan brändätä käyttämällä prodeeraus tekniikkaa, jopa 4 eri väriä. Logon kuvituksen tulee olla korkearesoluutioinen ja 300 DPI. Voit lähettää meille tiedostosi .png-, jpeg- tai .gif-muodossa.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Kattava brändäys-ohjeistus
Tuotteen mitat
Lippalakit-vertailuoppaamme

Ominaisuudet

  • Klassinen visiirilippa

  • Sisäpuolen hikinauha lisää mukavuutta

  • Säädettävä tarrakiinnityshihna

  • Strukturoitu etupaneeli, jossa on keskeytymätön brändäysalue

  • Painaa alle 60 grammaa (2,1 unssia)

  • 8cm pitkä lippa

Miten tuotteet on pakattu

Teidän Hattu
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Mitat ja paino

Circumference: 560mm (22.1 tuumaa)
Paino: 59 grammaa (2.1 unssia)