Rest
Rest Puhelinpidike
Rest-puhelinteline on näppärä jakotuote, jolle on päivittäistä käyttöä. Yhteensopiva kaikkien yleisimpien älypuhelimien kanssa. Rest on suunniteltu tukemaan puhelinta optimaalisessa kulmassa videoiden tai elokuvien katseluun. Laaja painatusalue voidaan silkkipainaa tai valokuvatulostaa logollanne, iskulauseellanne tai muulla. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy hintoja ja näytteitä.

6 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 31. toukokuuta 2024

Värit

Musta

Pantone Reflex Blue C (sininen)

Pantone Red 186 C (punainen)

Valkoinen

Painatustekniikat ja painatusalue

Puhelinpidike Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Silkkipainatus:
65mm X 28mm

Kuvatulostus:
65mm X 28mm

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Katso, mitä muut asiakkaamme ovat painattaneet tähän malliin
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Älykäs ja kompakti muotoilu

  • Universaali muotoilu. Sopii kaikille yleisimmille puhelimille ja tableteille.

  • Kaksi painatusaluetta logollenne ja muulle

  • Kestävä ja päivittäiseen käyttöön sopiva.

Miten tuotteet on pakattu

Puhelinjalusta
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Mitat ja paino

Pituus: 133mm (5.2 tuumaa)
Leveys: 5mm (0.2 tuumaa)
Korkeus: 40mm (1.6 tuumaa)
Paino: 17.5 grammaa (0.62 unssia)