Vault
Vault Älypuhelinlompakko
Vault puhelinlompakko on upea lisävaruste, joka on yhteensopiva uusimpien iPhone-mallien kanssa (iPhone 12:sta eteenpäin). Tuotteen pinta on valmistettu pehmeästä keinonahkamateriaalista, joka on valmis yksityiskohtaista logopainatustasi varten. Vault kiinnittyy helposti puhelimeesi kätevän magneettitekniikan avulla. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja hinnoista, näytteistä ja toimitusajoista.

6 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!
Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: torstai 25. heinäkuuta 2024

Värit

Musta

Tan

Painatustekniikat ja painatusalue

Älypuhelinlompakko Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Silkkipainatus:
48mm X 48mm

Kuvatulostus:
48mm X 48mm

Kohokuviointi:
48mm X 48mm

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.

Kohokuviointi

Tuotteen nahkaosan pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo kohokuviona. Kohokuvioinnissa yrityksesi logo "poltetaan" nahkapinnalle erityisvalmisteisella metallisella muotilla, jonka valmistamme juuri logosi malliseksi. Tämä kolmiulotteinen painatusmenetelmä tuo logosi todella hyvin esille. Menetelmä ei kuitenkaan sovellu pienille tai erittäin yksityiskohtaisille logoille. Kohokuviointi kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan kohokuviona, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.Kattava brändäys-ohjeistus
Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Kiinnittyy magneettitekniikaa hyödyntäen.

  • Pehmeä keinonahkapinta.

  • Korttisi helposti saatavilla.

  • Yhteensopiva iPhone 12 ja sitä uudempien mallien kanssa.

  • Suuri painatusalue logollenne

Miten tuotteet on pakattu

Älypuhelinlompakkosi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Palvelut

Vault Kohokuviointi, laaja alue

Kohokuviointi, laaja alue

Voimme kohokuvioida logosi laaja-alaisesti lisäpalveluna. Kysy brändäys,- ja hintatietoja vaikkapa jo tänään.

Mitat ja paino

Pituus: 99.5mm (3.9 tuumaa)
Leveys: 65.5mm (2.6 tuumaa)
Korkeus: 4.2mm (0.17 tuumaa)
Paino: 31 grammaa (1.1 unssia)