UKKMiten lisäämme logonne valmiiseen tuotteeseen?

Määritämme parhaiten soveltuvan painatustekniikan tuotteen tyypin ja materiaalin mukaan. Tässä esittelemme neljä painatustekniikkaamme esimerkein, jotta voisit valita omalle logollesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Silkkipainatus: Täydellinen jos logosi sisältää 1-4 väriä


Screen printing, eli suomeksi silkkipainatus, on yleisimmin käyttämämme menetelmä. Se on erinomainen valinta logoille joissa on selkeät linjat ja värit. Kyseessä on siis painatustekniikka, jossa muste painetaan erityisen muotin lävitse tuotteen pintaan. Eri värit painetaan eri aikaan, eri muoteilla. Voimme käyttää yhteen printtiin neljää väriä, ilman häivityksiä tai varjostuksia.

Ennen painatusta sekoitamme musteet Pantone-värikartalla aikaisemmin toimittamamme luonnoksen (Virtual proof) mukaiseksi. (Mikä on Virtual Proof?).

Silkkipainatuksen jälkeen poltamme tuotteet uunissa, jolloin varmistamme värin ja kuvion kestävyyden. Silkkipainatus muovipinnalla saa aikaan todella selkeän lopputuloksen. Meillä on tehtaallamme täysin silkkipainatukseen erikoistunut kokenut tiimi.

Kuvatulostus: Täydellinen vaihtoehto jos logosi/kuvasi sisältää monia eri värejä.Vaikka käytämmekin kehittyneintä teknologiaa, ei valokuvatulostus eroa paljoakaan perinteisestä kotivalokuvien tulostuksesta. Sekoitamme CMYK järjestelmällä neljää eri väriä saaden siten aikaan monipuolisia printtejä. Flashbay käyttää tätä perinteistä teknologiaa yhdistettynä polyuretaani kuoreen, joka suojaa kuvaa naarmuilta ja kulumiselta. Photo printing on paras vaihtoehto valokuvien ja moniväristen logojen printtaamiseen.

Laserkaiverrus: Sopiva logoille jotka tarvitsevat koko printtialueen kaiverrettuna.Laserkaiverrus saa aikaan erittäin tarkan ja puhtaan lopputuloksen. Meillä on laserkaiverruskoneet, joiden eri vahvuuksilla pystymme tekemään kaiverrukset kaikentyyppisiin materiaaleihin – ruostumattomasta teräksesta puuhun. Kaiverruksessa ei käytetä väreja kuten printeissä – oma logosi poltetaan tuotteen pintaan laserilla. Ja siis miten tämä laser oikein toimii? Laserjärjestelmä on suunniteltu antamaan energiaa tuotteen pinnalle tavalla, joka muuntaa runsaasti valoenergiaa lämmöksi. Alue, johon laser iskee, höyrystyy ja haluttu merkki syntyy sen pinnalle. Laserin asemointi ja liikkeet on helppo asettaa tietokoneella halutun lopputuloksen mukaiseksi. Terävät ja hyvin määritellyt logot erottuvat tällä tekniikalla parhaiten. Meillä on oma kaiverrustiimi jonka avulla varmistamme korkealaatuisen lopputuloksen.

Väriprinttaus: Ihanteellinen yksinkertaisille logoille nahkaisiin malleihin
Kohokuviointi on painatusmenetelmä, jonka avulla logo puristetaan nahkaiseen materiaaliin antaen tuotteelle miellyttävän 3D-efektin. Logon mallinen metalli 'muotti' painetaan materiaalin pintaan korkeassa paineessa ja lämpötilassa. Kun muotti poistetaan, logon painauma jää upotettuna materiaaliin. Tämä tekniikka sopii parhaiten yksinkertaisille ja suhteellisen suurille logoille, joissa ei ole paljon hienoja yksityiskohtia. Ammattitaitoiset kohokuviointiteknikkomme varmistavat, että logonne painetaan täyttäen mahdollisimman korkeat vaatimukset.