Twister

LED-taskulamput Lumi Pikatarjous

Available in 6 vibrant colors, the Lumi LED Torch will become a trusty companion for your Customers and Clients. The outer-shell can be Screen Printed or Laser Engraved with your logo, slogan and more. A great promotional product for your next Meeting, Event or Conference. Three AAA batteries come included as standard. 

9 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!


00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 8. maaliskuuta 2019

Värivaihtoehdot

Pantone Reflex Blue C (sininen)

Hopea

Pantone Red 186 C (punainen)

Pantone Orange 021C (oranssi)

Musta

Pantone Green 361 C (vihreä)

Painatustekniikat ja painatusalue

LED-taskulamput Laserkaiverrus
Painatusalue väritettynä

Laserkaiverrus:
Alueen koko: 22mm X 10mm

Silkkipainatus:
Alueen koko: 22mm X 15mm
Laserkaiverrus

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Silkkipainatus

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Kevyt ja kannettava

  • Napsauta hiiren kakkospainiketta

  • Tukeva muotoilu sisäänrakennetulla kaulanauhalla

  • Tehokas LED-valo

Lisätarvikkeet

Lumi - Wholesale LED Torches
Magneettikotelo Extra Large
Magneettikiinnitteinen säilytyskotelo sisältää valkoisen vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Kotelon kannessa on myös paikka yrityksesi logolle.

Tuotteen mitat
Painatusalue
Lumi - LED Torches Promotional
Esittelyrasia Extra Large
Esittelyrasia sisältää valkoisen vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Yrityksesi logolle on varattu näkyvä paikka kotelon kannessa.

Tuotteen mitat
Painatusalue
Lumi - Personalised LED Torch
Carabiner
Carabiner on kätevä lisävaruste joka kiinnitetään promotuotteen päätyyn. Se on valmistettu alumiinista, ja sillä saa helposti kiinnitettyä logopainetun promotuotteen mihin haluaa.
Lumi - Personalised LED Torches
Fabric Bag
Tehty pehmeän tuntuisesta ja suojaavasta verkkokankaasta, kangaspussi on kätevä lisävaruste joka suojaa painatettua power bankia kun se ei ole käytössä. Kangaspussin suussa oleva nyörimekanismi myös pitää power bankin kätevästi mukana kaikkina hetkinä.

Tuotteen mitat

Mitat ja paino

Pituus: 25mm (0.98 tuumaa)
Leveys: 25mm (0.98 tuumaa)
Korkeus: 85mm (3.35 tuumaa)
Paino: 54 grammaa (1.9 unssia)

Ympäristö

Kaikki tuotteiden sisäiset muoviosat ovat valmistettu 100% kierrätetystä materiaaliasta.

RoHS Tämä tuote on RoHS-sertifioitu (EU:n direktiivi vaarallisten aineiden käytön rajoittamiseksi).