Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

YritysMiksi tilata Flashbayltä?

flashbay logo
Eräät kilpailijamme
Toimitusaika 6 arkipäivän taattu toimitus* kaikille malleille, muistikapasiteeteille, väreille, painatuksille ja tilausmäärille. 2-6 viikkoa, ehkä nopeammin pienemmälle valikoimalle. Kilpailijat käyttävät ulkopuolisia valmistajia, joten toimituksen nopeuden ja laadun takaaminen on hankalampaa.
Kuka itse asiassa valmistaa USB muistitikkunne? Flashbaylla on täysin omassa omistuksessa oleva tehdas, joka on suunniteltu valmistamaan logo-brändättyjä USB -tuotteita. Yritys toimii välikätenä – tilauksenne jatkolähetetään ulkopuoliselle, useimmiten esim. Kiinassa sijaitsevalle tehtaalle.
Muistisirujen laatu A-luokkaiset muistisirut aina suoraan huippuvalmistajilta, kuten: Samsung, Hynix, Intel ja Micron. Samoja muistisiruja käyttävät mm. Apple ja Sony. Monesti tunnettujen valmistajien hylkäämiä muistisiruja, mitkä eivät saaneet riittävän korkeita laatuluokituksia. Valitettavasti tämä on tyypillinen toimintapa ulkopuolisten ulkomaisten tehtaiden keskuudessa.
USB-muistitikkujen suorituskyky Nopeat luku- ja kirjoitusnopeudet A-luokkaisilla NAND-muistisiruilla sekä korkealuokkaiset SMI -säännöstelysirut. Hitaat luku- ja kirjoitusnopeudet heikkolaatuisissa muistisiruissa sekä tuntemattomat säännöstelysirut.
Laadunvalvonta 20-vaiheinen ISO-sertifioitu laadunvalvonta joka ikiselle valmistamammalle USB-muistituotteelle. Alhaiset laatustandardit, satunnainen tai jopa kokonaan puuttuva laadunvalvonta.
Painolaatu Erilaisiin painatusmenetelmiin erikoistunut osastomme takaa erinomaisen printtauslaadun hyvälaatuisia painovärejä ja koneistoa käyttäen. Epätarkat värit, painolaatu sekä logojen asettelu voi vaihdella tuotteissa. Printit myös kuluvat helposti irti tuotteista.
Tuotteiden palautus ja vaihto Noudamme tuotteet sinulta veloituksetta ja välittömästi mistä tahansa. Korjaamme virheemme mahdollisimman pikaisesti – tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Yritykselle hankalaa tai jopa mahdotonta palauttaa viallista tilausta ulkopuoliselle tehtaalle, esim. Kiinaan. Ei vaihtotakuuta.
Ilmaiset näytekappaleet Koko valikoimamme eri perusväreinä toimitettuna veloituksetta seuraavan parin arkipäivän sisällä. Hyvin rajallinen näytevalikoima vain muutamalla värivaihtoehdolla. Kannattaa huomioida, että tilaaminen näkemättä fyysistä mallia voi johtaa yllätyksiin liittyen tuotteen ulkoasuun sekä väritykseen.
Minimitilaus Minimierä 10 kappaletta. Emme painosta tilaamaan enempää kuin tarvitsette. Kannustamme myös pienempiin koe-eriin. Usein 100 – 250 kappaleen minimitilausmäärä.
Tunnustukset ja sertifikaatit Rohs sertifiointi koko valikoimalle. Yritys ISO 9001:2015, ISO 14000, FCC sertifioitu. Yritys toimii välikätenä eikä voi taata ulkopuolisen valmistajan puolesta. Voitte jopa nähdä sertifikaatit täysin muista tuotteista, mitä olette tilaamassa.
Tuotteet Eurooppalaisten ja Amerikkalaisten tuotesuunnittelijoiden kehittäminä tuotteemme tarjoavat parhaan mahdollisen näkyvyyden ja vaikutuksen asiakkaidemme markkinointikampanjoissa. Muotoilu usein loukkaa laittomasti Eurooppalaisten ja Amerikkalaisten brändivalmistajien tavaramerkkiä. Kilpailija toimii ulkopuolisen valmistajan kanssa eikä välitä tästä tärkeästä yksityiskohdasta.
Takuu 10 vuotta. Yleensä 1 vuosi (pakollinen).
Tikut omalla Pantone värillä -palvelu Standardi 6 arkipäivän toimitusaika, mininimitilausmäärä 250 kappaletta. Joko mahdotonta tai mahdollista vain suurelle tilausmäärälle pitkällä toimitusajalla.
Yrityksen takana 2 Miljoonaa USB muistitikkua kuukaudessa. 3 toimipistettä ympäri maailman. Henkilökuntaa 500. Kymmenen vuoden kokemus. Liikelahjojen myyntiedustaja vaarantaa yrityksenne maineen toimittamalla ala-arvoisia tuotteita logollanne varustettuna.
* Flashbayn taattu toimitusaika on 6 arkipäivää tilauksen vahvistuksesta toimituksen saapumiseen. Toimitusaika alkaa tilauksen yksityiskohtien (pdf-koevedokset, toimitusosoite jne.) kirjallisesta vahvistuksesta sekä tilauksen maksusta tai maksukuitin todistuksesta (paitsi jos teille myönnetään maksuaikaa). Jos haluatte tiedostoja esiasennettavan USB-muistitikuillenne, tarvitsemme tiedostonne täydellisenä ennen toimitusta .