Power BankitLisätarvikkeet

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan tuotevalikoimamme lisäksi laajan valikoiman suosittuja lisätarvikkeita. Suurin osa Flashbaylla myytävistä tuotteista mahtuu kätevästi tarjoamiimme säilytyskoteloihin, joiden vaahtomuovipehmuste on muokattu kullekin tuotteelle erikseen sopivaksi. Toimitamme pyydettäessä ilmaisia mallikappaleita täysin veloituksetta! Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa ilmaiset mallikappaleet vielä tänään!

Esittelyrasia Extra Large

Esittelyrasia sisältää valkoisen vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Yrityksesi logolle on varattu näkyvä paikka kotelon kannessa.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Magneettikotelo Extra Large

Magneettikiinnitteinen säilytyskotelo sisältää valkoisen vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Kotelon kannessa on myös paikka yrityksesi logolle.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Magneettikotelo Card Power Bankille

Magneettikotelo Card power bankille suojaa ja säilyttää logollanne varustetun power bankin kun se ei ole käytössä. Kotelossa on jämäkkä magneettinen suljin, kansi voidaan painattaa logollanne, iskulauseellanne tai nettisivujenne osoitteella. Kotelon sisällä on muotoiltu vaahtomuovi, mikä pitää Card power bankin tiukasti paikallaan.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Magneettikotelo power bank suuri

Magneettikotelo power bank suuri suojaa power bankia kun se ei ole käytössä ja siinä on suuri painatusalue logollenne, nettisivujenne osoitteelle, sloganille ja paljon muulle. Kotelon sisäpuolella on tuotteelle kustomoitu vaahtomuovipehmuste joka pitää power bankin paikallaan.


Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Magneettikotelo kortille

Magneettikotelo kortille on tyylikäs ja jämäkkä tapa suojata USB-korttiasi. Kotelossa on magneettinen suljin, muotoiltu vaahtomuoviperhmuste ja iso painatusalue logosi esittelyyn, mikä tekee kortille tarkoitetusta magneettikotelosta erinomaisen lisävarusteen joka lisää brändisi näkyvyyttä.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Fabric Bag

Tehty pehmeän tuntuisesta ja suojaavasta verkkokankaasta, kangaspussi on kätevä lisävaruste joka suojaa painatettua power bankia kun se ei ole käytössä. Kangaspussin suussa oleva nyörimekanismi myös pitää power bankin kätevästi mukana kaikkina hetkinä.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat

Carabiner

Carabiner on kätevä lisävaruste joka kiinnitetään promotuotteen päätyyn. Se on valmistettu alumiinista, ja sillä saa helposti kiinnitettyä logopainetun promotuotteen mihin haluaa.

Kuvia tuotteesta

Kolmipäinen latausjohto

Kolmipäinen latausjohto tarjoaa Power Bankille yhteensopivuuden sekä Android- että Applen laitteille. Yksi liittimistä on Micro-USB, toinen on 'Lightning' -liitin ja kolmas on USB-C liitin. Latausjohdossa on jämäkkä, eloksoidusta alumiinista valmistetut päät, mikä tekee kolmipäisestä latausjohdosta täydellisen lisävarusteen.

Kuvia tuotteesta