Twister

Lahjasetit Noel L Pikatarjous

Yhdistä 4 tuotteita käytännöllisessä matkalahjasetissä: Christmas USB-muistitikku, Maple Power Bankki, Woodie USB Autolaturi, Seed Bluetooth® Kaiutin. Nämä huolellisesti valitut tuotteet voidaan painattaa logollanne, nettisivujen osoitteella, iskulauseella tai muulla. Lahjakotelon kansi voidaan myös laserkaivertaa tai silkkipainattaa korkeintaan 4 eri värillä. Any product color combinations are allowed.

9 päivän toimitusaika. Me valmistamme, brändäämme ja toimitamme tuotteet tässä ajassa!

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Miten tuotteet on pakattu

Lahjakotelo painatusalue

Painatusalue väritettynä

Painatusalue edestä: 55mm X 25mm

Lahjakotelon värit

Musta

Valkoinen

Painatusvaihtoehdot

Silkkipainatus
1-4colours

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.

Laserkaiverrus

Laserkaiverrus

Tuotteen pinnalle voidaan kaivertaa yrityksesi logo. Kaivertaminen on erittäin tyylikäs ratkaisu, erityisesti metalli- ja puupinnoille. Laserkaiverrus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi laserkaiverretaan, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.
Tuotteen mitat