Twister

Blogi

Tehokkain ja Edullisin Tapa Markkinoida Yritystä

image of customized USB flash devices for building brand awareness

Tiedättekö oman brändin arvon? Tärkeämmin, tunteeko asiakas brändisi?

Miksi brändi on tärkeä?

Vahvan brändin rakentaminen voi olla paras strategia menestyä. Globaaliset firmat kuten Coca Cola, McDonalds, Nike, jne. käyttävät valtavan määrän rahaa ja aikaa heidän brändin kehitykseen. He mainostavat, sponsoroi tapahtumia, ja palkka julkkiksia mainostamaan heidän tuotteita.

Ja tämän sijoituksen takia kuluttaja käsittää, muistaa ja tunnistaa nämä kuuluiset brändit.

Interbrand’s Best Global Brand” raportin mukaan, Coca Colan brändin arvo on nyt uskomaton $70 biljoonaa, McDonaldsin $33, ja Toyotan $26 biljoonaa.

Interbrand's 2010 Top 10 Brandiä
Interbrand's Top 10 brands list

Sen lisäksi, brändi välittää pitkäaikiasta arvoa yritykselle. Kilpailjat voivat käyttää ideoitasi, ja ympäristökatastrofi voi tuhota fyysiset omaisuudet, mutta vahva tuotemerkki selviää.

Miten Kasvattaa Brändiä?

Brändin rakentaminen kaipaa aikaa, strategiaa ja yritystä. Uskomme että voitte rakentaa menestyvän tuotemerkin seuraamalla näitä ohjeita:

 1. Identifioi mitä haluat tuotemerkissi edustavan, mitä yrityskuvaa, hyötyä, ja lupausta brändisi edustaa?
 2. Kasvata brändiä logolla, paketoinnilla, luotettavalla asiakaspalvelulla, ja tuotteen ominaissudella.
 3. Mainostuksen ja promootion avulla.

Tehokkain ja Edullisin tapa markkinoida yritystänne

Jos olet seurannut ohjeita, seuraava askel on saada asiakkaat huomaamaan brändisi. 

Koska yritykselläsi ei luultavasti ole miljoonia dollareja markkinointi ja mainostus budjetissa, kuten Coca Cola, McDonalds, tai Nikeilla, miten saat ihmiset huomaamaan brändisi käyttämättä omaisuutta? Idea – käytä markkinointi tuotteita.

Toisin kuin mainostus, markkinointi tuote herättää asiakkaan huomiota, on heille hyödyllinen, toistaa brändin julkisuuta ilman lisä kustannuksia, ja maksaa vähemmän kuin mainostus ja muut promootiot. 

Sen lisäksi, Georgia Southern Yliopisto, Baylorin Yliopisto ja PPAI:n suorittamat tutkimukset näyttävät että markkinointi tuotteiden vastaanottajalla on positiivisempi tunne yritystä kohti. Lisäksi, he todennäköisemmin ehdottavat yrityksen tuotteita perheelle ja ystäville.

Huomio! Kaikki markkinointi tuotteet eivät ole tasavertaisia. Efektiivisellä markkinointi tuotteella on funktio ja hyödyttää asiakasta. Markkinointi tuotteilla joilla ei ole nämä piirteet, päätyy roskikseen. Muistakaa myös että huononlaatuiset tuotteet voivat heikentää brändiä.

Miksi logolliset USB Muistitikut ovat ideaalisia markkinointi tuotteita.

On olemassa monta eri markkinointi tuotetta, mutta kustomoitu USB muistitikut logolanne varustettuna on yksi tehokkain keino markkinoida yritystänne.

Suosittuja USB Muisti tuotteita
Popular models of customized USB flash drives

Markkinalta löytyy monta eri tyylistä muistitikkua (USB käyntikortti, avain, pullonavaaja, jne.) joista voitte valita. Vaikka pienen kokoisia, USB muistitikkuun mahtuu paljon tietoa jopa 32GB.

Kuluttajat käyttää USB muistitikkuja jakamaan ja siirtämään musiikkia, videoita ja tietoa tietokoneesta toiseen. Jokainen käyttö julkistaa brändiäsi asiakkaan perheelle ja ystäville ilman mitään kustannusta.

Brändin rakentaminen pitäisi olla jatkuva markkinointi tehtävä joka voi luoda menestystä yritykselle. Jos etsitte efektiivistä ja edullista tapaa markkinoida yritystänne, logolliset muistitikut ovat mitä kaipaatte.

Onko Brändi mielestäsi tärkeä?

Kun ostatte, valitsetteko ainoastaan brändi tuotteita? Kerro ajatuksiasi alla.

Liityvät artikkelit


flashbay Kirjoittaja: Peter Nguyen
5 Kommentteja | Jätä omasi 
Thomas , HP | 03 Apr, 2011
Great article! You should never stop building your brand. Unfortunately, most companies are cutting their marketing budget and are not investing in any brand building efforts.
Howardhemtom , google | 27 May, 2012
hi there linda i got it from a mate so  i think this is there contact 
 and details,ring them if you need them in a hurry ,tell them Howard hemtom told you to ring
michaeldalsoon , google | 26 Jun, 2012
hi gerry if you are still in need of them i think this is the site 
 and details,check out there great prices , mention m dalsoon recommened you
Luca Williams | 13 Feb, 2014
nawwwwww brilliant!!!!!!!!! absolutley brillinat
ollie maxwell | 13 Feb, 2014
Great article! You should never stop building your brand. Unfortunately, most companies are cutting their marketing budget and are not investing in any brand building efforts.
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.