Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Teknologinen promootio idea, jota voit käyttää pienen yrityksesi kasvattamiseksi

image of USB flash devices for small business promotionals

Useiden viimeisimpien tutkimustulosten mukaan edellinen taantuma on vaikuttanut erityisesti pieniin yrityksiin. Tuotot ovat olleet synkkiä, pakoittaen useat pienyritykset, kuten autokorjaamot ja pienet liikkeet sekä ravintolat sulkemaan ovensa.

Yritysten, jotka ovat vielä toiminnassa, täytyy löytää luova sekä huokea tapa mainostaa liiketoimintaansa, auttaakseen heidän liiketoimintaansa selviytymään.

Anna mainoslahjoja. Logolla varustetut mainoslahjat ovat olleet suosittu mainosväline useille yrityksille jo jonkin aikaa.

Osa teistä on varmasti saanut näitä lahjoja, kuten magneetteja, lippalakkeja, mukeja, frisbeitä, vesipulloja, t-paitoja...

Osa näistä lahjoista ovat tyylittömiä ja epäkäytännöllisiä ja useimmat niistä päätyvät roskakoriin asiakkaan vietyään ne kotiinsa.

Miksi Logolliset USB -tuotteet ovat tulleet niin suosituiksi mainonnan välineiksi
Viime vuosina useat yritykset ovat alkaneet kayttämään USB-muistitikkuja ja USB-muistikortteja (joka muistuttaa luottokorttia) taloudellisena ja innovatiivisena promootio metodina nostaakseen tietoisuutta brändistään ja tehdäkseen vaikutuksen asiakkaisiinsa.

Ja nämä brändätyt USB-tuotteet ovat suuri hitti asiakkaiden keskuudessa!

Miksi kuluttajat pitävät niistä niin paljon? Koska ne näyttävät tyylikkäiltä ja ovat edullisia! Koska USB-liittimillä varustettua elektroniikkaa on kaikkialla, niin niiden käyttö on kasvanut merkittävästi.

These compact tech gadgets, which easily fit on your key ring or in your wallet, can be used to store music, videos, photos, or other digital files. They come in different styles, colors, and storage capacities. The storage capacities typically range from 2 gigabytes up to 64 gigabytes.

Näitä pienikokoisia teknologia leluja, jotka sopivat helposti vaikka avaimenperään tai rahapussiin, voidaan käyttää musiikin, videoiden, valokuvien tai muiden digitaalisten tiedostojen säilyttämiseen.

Niitä on saatavilla eri malleissa, väreissä, ja muistikapasiteeteissa. Muistikapasiteetit ovat yleisesti 64 megabitin ja 32 gigabitin väliltä.

Joka kerta, kun kuluttaja käyttää muistitikkua, niin yrityksesti logo on selkeästi näkyvillä myös heidän ystävilleen, perheenjäsenilleen ja kaikille, jotka ovat heidän lähettyvillään, kun he lataavat musiikkia, siirtävät tiedostoja tai tallentavat tietoja. Ja koska nämä tuotteet toimivat yleensä jopa 10 vuotta, niin teidän brändinne saa ilmaista mainosta pitkäksi aikaa.

Vinkkejä pienille yrityksille
Brändätyt USB muistituotteiden on todettu olevan menestyksekäs mainosväline suuryrityksille. Ja nyt kun hinnat ovat melko alhaiset, niin myös pienten yritysten kannattaisi harkita niitä mainontansa välineeksi.

Voitte antaa niitä lojaaleille asiakkaillenne liikelahjoina, mainostaa niillä mahdollisille potentiaalisille asiakkaille tai kannustaa niillä asiakkaita täyttämään tutkimuksia.

Alla on muutama vinkki, jotka auttavat pieniä yrityksiä tekemään menestyksekkäitä USB mainoskampanjoita:

  • Käytä suunnittelussa kirkkaita värejä, joilla herätät ihmisten huomion.
  • Printtaa yrityksesi logo tai nimi näkyvästi muistituotteeseen. Voit myös sisällyttää niihin yrityksesi nettisivu-osoitteen ja Twitter tai Facebook –osoitteet.
  • Lisätäksesi puhtia mainoskampanjaasi, voit myös sisällyttää siihen tyylikkään pakkauksen ja lisävarusteita.
  • Käytä Auto-Run-ominaisuutta sisällyttääksenne esiladatun markkinointiviestin, presentaation, tarjouskupongin tai muita tarjouksia. Voitte myös esiladata videon, slide-esityksen tai muuta sisältöä.

Ja kuten näette, brändättyjen USB-tuotteiden käyttö on tehokas mainonnan keino rakentaessanne yrityksenne brändiä ja voittaaksenne asiakkaidenne luottamuksen.

Oletteko valmiita kokeilemaan brändättyjä USB-tuotteita teidän menekinedistämis-kampanjassanne?

Jos etsitte luotettua promootio-muistitikkujen toimittajaa, niin harkitkaa Flashbaytä. Toimitamme aina pienistä kouluista alkaen aina suuriin monikansallisiin yrityksiin, kaikkiin USB-muistitikku tarpeisiin. Tarjoamme korkealaatuisia logo brändättyjä USB tuotteita nopealla ja tehokkaalla palvelulla.


flashbay Kirjoittaja: Peter Nguyen
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Sally Poole, ExxonMobil | 25 Apr, 2011
We are looking for a small cone or stop light to place at open plan workstations. 
For example: A orange cone that might say... Shhhh on one side and "At work" on the other... Or a red light.  

If we did the cone I would like a little construction man with a hardhat & shirt on that says ExxonMobil. 

Let me know what you can do.

Thanks,
Sally
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.