Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi 7 seikkaa joita tulisi harkita kun valitset USB muistituotetta mainostamiseen

image of USB flash devices for promotions

Tänä päivänä kaiken kokoiset yritykset etsivät uniikkia ja halpaa tapaa mainostaa yritystään.

Viime vuosina logo brändätyt USB muistitikut ovat olleet suosittu ja tehokas mainosväline useille yrityksille. Niiden suosioista johtuen myöskin tarjoajien määrä on kasvanut dramaattisesti.

USB muistituotteita löytyy usean kokoisina, muotoisina, useissa eri tyyleissä sekä muistikoissa ja myöskin usean laatuisina. Ennen kuin juokset ostamaan suuren erän USB muistituotteita, sinun tulisi harkita näitä seuraavia seikkoja, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat USB muistituotteet mainostarkoituksiisi:

(1) Laatu

Laatu on kaikkein tärkein tekijä, kun valitsette USB muistituotetta yrityksenne mainontaan. Markkinat ovat pullollaan tuottajia, jotka toimittavat huonolaatuisia tuotteita, joista suuri osa ovat kelpaamattomia tietojen tallennukseen.

Huonolaatuiset USB muistitikut ovat yleensä kiinalaisten valmistajien tekemiä, jotka oikovat tuotantoprosessissa tai käyttävät häikäilemättömiä tuotantotapoja pitääkseen kustannukset alhaalla.

Antamalla huonolaatuisen mainostuotteen tuotat asiakkaillesi pettymyksen, joka on varma tapa tahrata yrityksesi brändin imago. Tässä muutama kriteeri jotka tulisi ottaa huomioon arvioidessasi tavaran toimittajan laatuperformanssia:

  • Laadukas muistisiru (USB -tikun sisällä) – Muistit tulevat useissa eri laatuluokissa, ja niiden tietojen säilyttämis- sekä tietojen kirjoitus ja lukemis- nopeudet vaihtelevat. Parhaan laadun takaamiseksi varmista, että toimittaja käyttää ainoastaan uusia, A-luokan muisteja, kuten established component suppliers such as Samsung, Hynix, Intel, and Micron. Ole varuillasi, mikäli sinulle tarjotaan erittäin halpoja hintoja, sillä he saattavat käyttää huonolaatuisia tai hitaita tai kierrätettyjä komponentteja.
  • Metallinen verrattuna muoviseen avainrenkaaseen - metallirengas kiinnitettynä USB muistitikun päässä on suotavampi kuin muovinen rengas, mikäli aiot kiinnittää USB muistitikun avainnippuun. Muovisella renkaalla on taipumus rikkoontua kohtuullisessa käytössä.
  • Korkin sopivuus – Useissa malleissa saattaa olla väljät ja huonosti sopivat korkit, joka voi olla ärsyttävää.
  • Printtauksen laatu– Standardiin laatukontrolliin kuuluva raaputustesti paljastaa printtauksen laadun. Jos printtaus irtoilee palasina pois, on se selvästikin merkki huonolaatuisesta painatuksesta.
  • ISO 9001:2015 Sertifikaatti– ISO 9001:2015 on laadunhallinnan mitta. Toimittajat, joilla ISO 9001:2015 sertifikaatio, tarjoavat korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita.

(2) Nopea toimitus

Jos tarvitset USB muistitikkuja luotettavasti lyhyellä varoitusajalla, harkitse tuottajia, joilla on omat tuotantolaitokset. Osa toimittajista käyttää 3:nnen osapuolen valmistajia, joten tilauksen menestyksekäs tuottaminen, on heidän kontrollinsa ulottumattomissa. Tuottajat, joilla on omat tuotantolaitokset, voivat yleensä taata toimitusajaksi 6 päivää tai vähemmän tilauksen virallisesta vahvistamisesta tavaran toimittamiseen

(3) Tyylien valikoima

Erilaisia malleja kustomoiduista USB muistituotteista
Different models of customized USB flash drives

USB muistituotteita löytyy joka lähtöön ja niistä löytyy omansa joka makuun ja mainostarkoitukseen: Kääntyvät, liukuvat, kortit, kynät, kaulanauhät ja rannekkeet ovat vain muutamia suosituimmista vaihtoehdoista.

(4) Logon printtaus ja kaiverrus vaihtoehdot

Laserkaiverrus USB muistituotteissa
laser engraving of USB flash drives

Logon printtaus ja kaiverrus voidaan tehdä monella tavalla, kuten väriprinttauksella, kuvapainatuksella tai laserkaiverruksella. Jokainen metodi sopii paremmin johonkin tiettyyn tuotetyyppiin ja materiaaliin

(5) Säilytyskapasiteetti

USB muistituotteilla on uskomaton muistin tallennusskapasiteetti! Muistin tallennustila vaihtelee 64MB:stä jopa 32GB:iin asti, tai sitäkin suurempaan! Saadaksesi käsityksen, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset, mieti tätä: MP3 musiikkitiedosto tarvitsee noin 4-8MB. Printtauskelpoinen kuvatiedosto on noin 2-3MB. Musiikkiviedos tarvitsee noin 50-100MB, riippuen siitä, kuinka se on pakattu

Note: 1024MB = 1GB.

(6) Datapalvelut ja -ratkaisut

Useimmat toimittajat tarjoavat seuraavia datapalveluita ja- ratkaisuja: ILMAINEN tiedostojen esiasennus, USB Auto Run, USB tiedostojen lukitus/Dual Zone/tikun nimeäminen.

  • Tiedostojen esiasennus – Tässä muutamia tyypillisiä tiedostoja, jotka voidaan esiasentaa tikulle: Esitelmät, tuotekuvastot, PDF esitteet, tietokoneohjelmat, videot jne voidaan esiasentaa sinulle.
  • USB Auto Run – Auto Run toiminto aukaisee esiasennetun tiedoston, kuten esitelmän, automaattisesti, kun käyttäjä kytkee sen tietokoneen USB-asemaan.
  • USB tiedostojen lukitus – jos haluat estää sen, että sisältö voidaan vahingossa poistaa, on tiedostojen lukitus oiva ratkaisu.

(7) Lisätarvikkeet

USB lisätarvikkeet ovat loistava lisä tuotteeseen ja voivat antaa sen extrahohdon mainonnallesi. Lisätarvikkeet sisältävät pakkaukset ja rasiat, kaulanauhat sekä paljon muuta.

Logo ja yritysviesti ovat kaikkein tehokkaimmat markkinointivälineet.

Lisätarvikkeita USB muistitikuille
accessories for USB flash drives

Harkitsemalla huolellisesti yllä olevia asioita, sinulla on tarpeeksi tietoa, jotta voit valita luotettavan markkinointi USB-muistitikun toimittajan, joka vastaa sinun odotuksiisi ja tarpeisiisi.

Useiden toimittajien joukossa, jotka tarjoavat markkinointimuistitikkuja Among the many suppliers that offer promotional USB flash drive products, Flashbay on yksi harvoista toimittajista, joka täyttää kaikki 7 laatu- ja palvelu -kriteeriä.


flashbay Kirjoittaja: Peter Cardin
3 Kommentteja | Jätä omasi 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
Toni Jylhä | 27 Nov, 2018
Saako tarjouksen 1gb muistitikusta omalla logolla jos löytyy. (kappalehinta). Jos ei löydy 1gb niin 2 gb.
Gerhard , Flashbay | 28 Nov, 2018
HI Toni,

Kiitos yhteydenotostasi. Yksi tilivastaavista tulee pian yhteyttä pyyntöönne.

Paljon kiitoksia,

Gerhard on Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.