Twister

Blogi USB muistikapasiteetit

Usein kysytty kysymys USB muistitikuista on "minkä takia varsinainen muistikapasiteetti on pienempi kuin ilmoitettu" Tähän on 3 pääsyytä jotka löydät alta.

Tiedostojärjestelmä
Tämä on yleisin syy miksi mainostettu muistikapasiteetti ei ole sama kuin muistikapasiteetti jonka näet kun kytket USB muistitikun tietokoneeseen. Muistitikun tiedostojärjestelmä käyttää muistia tallentamaan tietoa tiedostoista jotka ovat tallennettu muistitikulle. Alustettavasta tietojärjestelmästä riippuen - varattavan muistin määrä vaihtelee. Lisätietoja täällä.


Eri alustusvaihtoehdot
Yksi syy tähän on se että USB muistitikkuvalmistajat sekä tietokonevalmistajat käyttävät eri alustusvaihtoehtoja kun puhutaan tallennuskapasiteetista. Muistitikuille yksi KB on 1,000 bittiä, yksi MB on 1,000KB ja yksi GB on 1,000MB. Kuitenkin tietokoneiden muistikapasiteetista puhuttaessa tämä on taas 1,024 joten KB on 1,024 bittiä, MB on 1024KB ja GB on 1024MB. On enemmän tietoa täältä (Englanti).

Piilotetut tiedostot
Joskus on helppoa olla huomaamatta faktaa että muistitikuilla on jo joitakin tiedostoja. Ilmiselvästi Näin on on jos muistitikuille on asennettu Esiasennettavia tiedostoja. On suositeltavaa tarkistaa jos muistitikuillenne on asennettu tiedostoja etukäteen.

Jos USB muistitikut kiinnostavat promolahjana täytä vain Tarjouspyyntölomakkeemme ja Account Managerimme ottaa yhteyttä pikimmiten.

flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.