Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi On the Go USB muistitikut

Aiemmin tässä kuussa julkaisimme ensimmäiset ‘On the Go’ (OTG) USB muistitikkumme, Orbit sekä Lynx. Nämä kaksi mallia ovat muistivalikoimmamme innovatiivisimmat ja käytännöllisimmät USB muistitikut.

OTG muistitikut ovat kahdella eri liittimellä varustettuja, sisältäen normaalin A-tyypin USB liittimen sekä joko Micro-B tai C tyypin liittimen.1. Ulkoinen muisti
Kuten standardi muistitikut, myös OTG muistitikut toimivat ulkoisina muisteina, tarjoten laahemman muistikapasiteetin älypuhelimille sekä tableteille, kompaktissa ja kannettavassa paketissa.

2. Pelaa videopeliohjainten kanssa
Video ohjaimet ovat liitettävissä kannettavaan laitteeseesi tehokkaasti muuntaen älypuhelimen tai tabletin pelikonsoliksi.

3. Liitä näppäimistöösi ja hiireesi
Mikäli haluat käyttää mobiililaitettasi kannettavana tietokoneena, voit liittää näppäimistön ja/tai hiiren jotta näppäilystä tulee helpompaa.

4. Tulostus
Kuten näppäimistöt sekä hiiren, voit yhdistää älypuhelimen tai tabletin tulostimeen ja tulostaa valokuvia tai dokumentteja laitteestasi.

5. Yhdistä digitaaliseen kameraasi
Eräs suosittu tapa käyttää OTG USB on yhdistää se digitaaliseen kameraan käyttäen mobiililaitteesi ruutua jättimäisenä näyttönä tai kontrollerina, tarkentamiseen, kaappaamiseen ja moneen muuhun.

Jos haluat tietää enemmän OTG USB muistitikuista, tai muista muisti, audio tai power tuotteistamme, täytä Tarjouspyyntölomake ja Account managerimme ottaa teihin yhteyttä mahdollisimman pian.


flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.