Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Miten Erottua Messuilla

How to Stand Out at an Exhibition

Messuilla oleminen on hyvä tapa löytää uusia asiakkaita; sinun tulee vain varmistaa että kaikki joiden kanssa olet messuilla tekemisissä muistavat yrityksesi jotta saat parhaan hyödyn investoinnillesi.

Varmista että ihmiset tietävät että olet osallistumassa – Tottakai voit laittaa merkinnän nettisivuillesi tai sähköpostisi allekirjoitukseen, mutta mikset lähettäisi brändättyä muistitikkua tärkeimmille yhteyshenkilöillesi jossa on esiladattuna näytteitä siitä mitä aiot messuilla tarjota?

Houkuttele ihmisiä ständillesi – Mikset houkuttelisi kävijöitä tarjoamalla heille ilmaisia muistitikkuja teidän logollanne, esiladattuna esittelymateriaalillanne? Jokainen tikun saaja on mahdollinen uusi asiakas.

Tule muistetuksi – Esitteet ja flyerit päätyvät usein roskakoriin messujen päätyttyä mutta logollasi brändätty muistitikku, jossa esittelymateriaali on esiladattuna, päätyy yleensä käyttöön kuukausiksi tai jopa vuosiksi jolloin muistitikku toimii pitkäaikaisena mainoksena ja maksimoi mahdolisuutesi saada uusia asiakkaita.

Soita meille tänään, tai täytä yhteydenottolomake ja me otamme yhteyttä sinuun. Me ohjaamme sinut tilausprosessin läpi ja jo 6 päivän kuluttua sinulla voi olla uudet brändätyt muistitikut valmiina käyttöön.

flashbay Kirjoittaja: Matt Boland
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.