Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Uniikkeja tuoteideoita kouluille, järjestöille ja kirkoille varojenkeräykseen

unique fundraising products ideas

Oletteko kyllästyneitä myyjäisiin ja samoihin varankeruu aktiviteetteihin kerätessänne varjoa koulullenne, järjestöllenne tai kirkollenne? Etsittekö uusia ideoita kerätäksenne tarvitsemianne varoja koulullenne, järjestöllenne tai kirkollenne?

Työskennellessäni aiemmissa työpaikoissani minua lähestyttiin usein kolleegoideni puolesta, jotta olisin ostanut heidän lastensa myyjäistavaroita. Ne olivat aina joko karkkeja tai jotain tarpeetonta tavaraa, jota en koskaan käyttänyt. Toivon, että he olisivat tarjonneet minulle jotain käytännöllistä, jota olisin itse asiassa voinut jopa käyttää!

Uniikit tuotteet varojen keräykseen jotka ovat käytännöllisiä ja suosittuja

Joka kerta kun menen messuille tai tilaisuuteen, näen kaikenlaisia mainoslahjoja. Hiljattain, Logolliset USB muistitikut ovat olleet tyylikkäimpiä mainostuotteita.

Yritykset ja organisaatiot ympäri maailmaa käyttävät niitä messu- ja tapahtumalahjoina. Ihmiset rakastavat ilmaislahjoja. Ihmiset rakastavat niitä ja käyttävät niitä päivittäin useiden vuosien ajan digitaalisen tiedon säilytykseen ja jakamiseen.

Koska useimmat ihmiset ovat valmiita käyttämään rahaa näihin teknologialeluihin, niin ne ovat loistavia tuotteita varojenkeräysmyynteihin. Voit varmasti kerätä huomattavia varoja näillä suosituilla tuotteilla!

Eri USB muistitikkumalleja varojenkeruuseen

Korkiton Twister muistitikku
Twister USB muistitikut

USB pullonavaajat
USB pullonavaajat

USB avaimet
USB Key

Kinetic USB muistitikut
Kinetic USBmuistitikut

Sinulla on laaja valikoima eri tyyli ja malli –vaihtoehtoja. Suosituimpiin malleihin kuuluu mm. USB kynät, USB pullonavaajat, nahkaiset USB:t, puiset USB:t USB kortit, USB avaimet, USB rannekkeet, joista löytyy muistikapasiteettia jopa 16GB . Suosituimmat muistikoot ovat 2GB muistitikut.

Voit jopa kustomoida printtaamalla tai laserkaivertamalla koulusi, kirkkosi tai järjestösi logon muistitikkuihin.

Lisäksi, jos haluat lisätarvikkeita, niin esittelyrasiat, magneettirasiat, kaulanauhat, muovipakkaukset ja avainkoukut tekevät USB:si huomattavasti houkuttelevammaksi.

Tekemällä yhteistyötä logobrandattyjen USB tuotteiden valmistajan kanssa, kuten Flashbay, autamme sinua valoitsemaan parhaat USB mallit ja muistikapasiteetit sinun budjetillasi ja valmistamme myös koevedoksen, josta näet, mille logosi tulee näyttämään valmiissa tuotteessa. Voimme myös ladata haluamasi tiedostot, kuten videot, valokuvat tai muut dokumentit, sinulle valmiiksi.

Vahvista varojenkeruu hankettasi myymällä USB muistitikkuja

Eli, seuraavalla kerralla kun toimit varojenkerääjänä, niin sinulla on suosittu tuote, jota ihmiset haluavat ostaa. Eikä sinun tarvitse enää päättää tylsien keksien, t-paitojen, kynttilöiden jne. Välillä, joita kaikki muutkin myyvät!

>>Tutustu kaikkiin USB muistitikkuihin joita voitte hyödyntää varojenkeruussa! <<


flashbay Kirjoittaja: Peter Nguyen
2 Kommentteja | Jätä omasi 
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.