Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Syksyn uudet tuulet ja Focus USB tikku

Syksy on markkinoinnin ja bisneksen kukoistamisen aikaa, jolloin on hyvä syventyä mainoskeinoihin yrityksenne tai koulunne esille tuomiseksi. Uutuustuotteemme Focus USB muistitikku on mitä erinomaisin työkalu tähän. Sen siro metallinen ulkoasu on tyylikäs ja houkutteleva, eikä tuotteessa ole erillistä hukkaan menevää korkkia, vaan USB -liitin on näppärästi suojattuna metallin sisään.

Focus -tikun voi helposti kiinnittää avaimenperään tai kaulanauhaan sen päässä olevasta suuresta lenkistä. Metalliseen runkoon voidaan laserkaivertaa tai silkkipainattaa logonne ja sloganinne tuotteen molemmille puolille. Erilaista ja tyylikästä!

Pyydä tarjousta heti, et tule katumaan sitä!

focus_usb_back_to_school

flashbay Kirjoittaja: Monica Olsen
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Kerry Adams | 26 Dec, 2013
With USB drives getting cheaper, and having more GBs on them than ever before, it makes sense to send data on these little stubs. I think that companies should not only send publicity material on these, there's much much more. A glossy paper cataloque or brochure is expensive and can furnish only so much info (if you put in too much info then few people will read it but just put it away - "I'll look into it later"). But this will do it like a website: click away to acess the info you really want and leave the rest. And there's more too, like price lists, parts catalogues etc.
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.