Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Suunnittelimme Kinetic Series USB-muistitikun juuri sinulle!

Annoimme lahjakkaille suunnittelijoillemme pari kuukautta sitten tehtäväksi ottaa asiakkailtamme selvää millaisia USB-muistitikkuja asiakkaamme haluaisivat markkinoille. Rupeaman jälkeen he saivat suunnitella uusia kekseliäitä tuotteita heidän toivomusten mukaan. Puhuttuamme noin sadalle asiakkaallemme markkinointi- ja ostopäälliköistä lähtien rehtoreille ja IT-henkilöstöille, yhdistimme parhaat konseptit ja ideat ja olemme nyt muuttamassa niitä todellisuudeksi.

Nyt vihdoin, ilmestymässä tästä pitkästä prosessista, voimme ylpeänä esitellä teille Kinetic Series mallin. Flashbayn oman tuotesuunnittelun tulos Kinetic Series mallin ainutlaatuinen liukuva klikkausmekanismi poistaa korkin tarpeen. Klikkaamalla USB-muistitikun päätyä USB-liitin tulee ulos lukittuun asentoon, jolloin sen voi kytkeä tietokoneeseen. Klikkaamalla päätyä uudestaan, USB-liitin palaa takaisin umpinaiseen asentoon suojaten liitintä kolhuilta ja kolauksilta, joille se voisi olla alttiina. Kyseinen klikkausmekanismi tekee tästä USB-muistitikusta yhden halutuimmista liikelahjoista - Minulla on yksi pöydälläni enkä pysty lopettamaan sillä pelaamista.

Kinetic Series tikku ei yritä olla liian monimutkainen – se on yksinkertainen ratkaisu, joka nimenomaan tekee siitä erittäin toimivan. Mallin renkula tekee siitä helposti kaulanauhaan tai avainnippuun kiinnitettävän, sekä tikun runko voidaan neliväriprintata yrityksenne logolla.

Jos etsit älykkäästi suunniteltua ja ainutlaatuisen näköistä USB-muistitikkua, niin Kinetic Series malli on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Asiakkaamme ovat erittäin tykästyneitä uuteen Kinetic Series malliimme

Kinetic Series mallin värisateenkaari - standardi värivalikoimamme

Voimme myös käyttää haluamaasi Pantone-väriä tikun rungon värinä.

flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Stevan | 21 Apr, 2012
Need to make 3000 pcs pen drives Kinetic series 4Gb
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.