Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Ruotsalainen uutistv-show esittelee Flashbayn Wafer USB-muistikorttia

Ylpeinä julkistamme, että Flashbayn Wafer USB-muistikortti, joka on yksi maailman ohuimmista USB-korteista 2,2 millimetrin paksuudella, oli esillä suositussa Ruotsin TV-4:n aamu-uutisshow'ssa 26. päivä syyskuuta .

Näääk, Universal Musicin kanssa sopimuksen solminut tukholmalainen hiphopbändi, oli aamushow'n keskipisteenä musiikkiarvosteluosiossa, kun ohjelmaisännät olivat yhtä mieltä siitä, että bändin uuden albumin julkistaminen Wafer USB-muistikortilla oli kiinnostava, innovatiivinen sekä cool tapa jakaa digitaalisesti musiikkia kannettavassa ja tyylikkäässä USB-asemassa.

Wafer USB-kortin ilmestyminen TV4:ssä, jota seuraa yli 20 prosenttia Ruotsin TV-katsojista, on kasvattanut kortin suosiota musiikkiteollisuudessa. Artistit ja levy-yhtiöt arvostavat mahdollisuutta kustomoida kortin suuri painoalue täysin vapaasti eläväisillä ja värikkäillä kuvapainatuksilla - täydellinen ratkaisu albumin kansikuvan esittelyyn.

Seuraa Näääkin / Universal Musicin jalanjäljissä ja löydä oikea sävel seuraavassa promootiossasi käyttämällä Flashbayn USB-muistikorttia.

wafer USB card

Flashbayn Wafer USB-muistikortti ruotsalaisessa TV-4:n aamushow'ssa

Voit katsoa, kuinka luottokortin muotoinen Wafer USB-muistikortti pääsee esille TV-4:n aamu-uutisshow'ssa ohessa olevasta videosta (myös nähtävissä TV-4:n omasta videolinkistä).

Fredrik%20Strage%20tipsar%20om%20Michael%20Jackson,%20N%C3%A4%C3%A4%C3%A4k%20och%20Dead%20can%20dance

flashbay Kirjoittaja: David Anderton
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.