Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Markkinoi kouluasi logo-brändätyillä USB-muistitikuilla

students studyingLähestyttyämme kesän loppua, monet opiskelijat valmistautuvat kouluun paluuseen. Palaavat opiskelijat odottavat innolla ystäviensä jälleennäkemistä.

Joillekin ensikertalaisille opiskelijoille ensimmäistä kertaa uuteen ympäristöön meneminen ja perheen luota poissa oleminen saattaa olla pelottavaa.

Muistan selvästi, kuinka ahdistuneeksi ja hermostuneeksi tunsin oloni ensimmäisen viikon aikana UC Davis collegen ensimmäisellä vuodella. Verrattuna lukiooni, UC Davis oli 100 kertaa suurempi! Vaikka koulu oli lähettänyt minulle joitakin karttoja osana "Tervetulo-pakettia", kartat näyttivät niin monimutkaisilta. Sillä en koskaan ollut partiolainen, en ollut hyvä lukemaan näitä karttoja.

Lisäksi en tiennyt paljoakaan kyseisestä kaupungista tai koulun tarjoamista eri ohjelmista, opiskelija klubeista tai veljeskunnista. Silloin aikanaan, kouluissa ei ollut monia opiskelijoita auttavia keinoja.

Nykypäivänä kuitenkin, oppilaitokset ja korkeakoulut voivat auttaa uusia opiskelijoita sopeutumaan nopeammin ja helpommin lähettämällä heille brändätyt USB-muistitikut. Koulut voivat esiladata USB-muistitikkuihin web-sivuja, 3D kampuksen sekä kaupungin karttoja, videoita, lomakkeita ja tai mitä tahansa asiakirjoja tai media-tiedostoja, jotka voivat auttaa opiskelijoita nopeasti tutustumaan kouluun ja kaupunkiin.

Eri tapoja kuinka yliopistot sekä koulut voivat käyttää USB-muistitikkuja

USB-muistitikkujen käytön määrä on lisääntynyt vuosien varrella niiden uskomattoman tallennuskapasiteetin, kompaktin koon, alhaisen kustannuksen ja tyylikkään muotoilun vuoksi. Koulut ja yliopistot voivat ostaa kustomoituja USB-muistitikkuja varustettuina omilla logoillaan tai maskoteillaan irtotavarana ja käyttää niitä monin tavoin.

Tässä on muita keinoja kuinka opiskelijat, professorit ja koulun johto voivat käyttää USB-muisteja:

  • Opiskelijoille luentojen ja läksyjen hallitsemiseen – Tallentamalla opetussuunnitelmia, kurssi-, ja kotitehtäviä USB-muistitikulle, opiskelijoilla on kätevä tapa hallita oppimateriaalejaan.
  • Rekrytointi – USB-muistitikut kustomoituina koulunne logolla ja esiasennettuina ilmoittautumislomakkeilla, promovideoilla ja esityksillä, kampuksen kartoilla ja muilla tiedoilla ovat erinomaisia rekrytointi tapoja korkeakouluissa tai yliopistoissa. Voitte antaa niitä opiskelijoille rekrytointitapahtumissa tai lähettää niitä postitse.
  • Lahjana valmistuneille – USB-muistitikut ovat upeita lahjoja valmistuneille ja alumneille. Voitte esiladata muistitikut digitaalisella vuosikirjalla, alumni tiedoilla, tapahtumien aikatauluilla, lahjoitustiedoilla sekä muilla tiedoilla, joiden avulla valmistuneet ja alumnit voivat pitää yhteyttä kouluusi.
  • Rahasto muistitikkuna – Kustomoidut muistitikut ovat myös hyvin suosittuja varainhankinta-tarkoituksiin veljeskuntien, sisarkuntien sekä muiden opiskelijajärjestöjen keskuudessa.

Innovatiiviset ja coolit USB-muistitikut joita opiskelijat tulevat diggaamaan

Jos etsitte cooleja ja innovatiivisia USB-muistitikkuja mainostaaksenne kouluanne ja miellyttääksenne opiskelijoitanne sekä tiedekunta-jäseniänne, tsekkaa nämä alla olevat mallit:

USB-muistikynä innovatiivisellä magneettimekanismillä
 
USB Flash Pens with innovative magnetic mechanism
Twister USB-muistitikkuja
Twister USB Drives

USB-pullonavaajia
USB Bottle Openers

USB-avaimia
USB Key

Kinetic USB-muistitikkuja
Kinetic USB Drives


flashbay Kirjoittaja: Peter Nguyen
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.