Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi 2012 Ekoystävällinen startti Nature muistitikulla 

Aina uuden vuoden alkaessa meillä on odotusia ja toiveita, että siitä tulisi parempi vuosi. Tottakai monet näistä ovat epärealistisia, mutta organisaatiot työskentelevät silti ahkerasti pitääkseen kohdeyleisönsä kiinnostuneina. Yksi vaikeimmista asiakkaiden odotuksista on ympäristöystävällisyys, sillä totuuden nimissä tämä tietää usein lisäkustannuksia suurimmalle osalle.Meillä Flashbayllä on tarjolla täydellinen USB tuote, jolla voitte luoda uuden, raikkaan ja vihreän imagon organisaatiollenne vuonna 2012: Nature USB Flash Drive
 USB:n käyttäjät tulevat olemaan yllättyneitä sen yksilöllisyydestä mainos USB tuotteiden joukossa  ja se lisää myös organisaationne uskottavuutta demonstroimalla korkeat standardinne sekä omistautumisenne globaaleille asioille. Nature on ennen kaikkea mainostamiseen tarkoitettu USB tuote , johon voitte joko väripainattaa tai laserkaivertaa logonne, ja se täyttää hienosti brändinne pyrkimykset näkyvyytenne lisäämiseksi sekä asiakasluottamuksen vahvistamiseksi. Lukuisten etuisuuksiemme lisäksi tarjoamme myös 10 vuoden takuun, joka demonstroi, kuinka pitkän aikaa UBS tuotteet voivat olla käytössä, ja ne myös testataan meidän omassa tehtaassamme huippulaadun takaamiseksi.  Mikä on erityislaatuista Nature USB tikulle, on sen uskomattoman siloinen luonnollinen jalopuu kuori, joka o mukava käytössä, ja vetoaa myös visuaalisuudellaan. 

nature USB flash drive

Jalopuukuori on muotoiltu Eurooppalaisesta vaahterasta, jotka me hankimme vastuullisesi hoidetuista metsistä, jotta voimme tarjota teille vihreän USB tikun. Yksi aspekti joka antaa oman lisäyksensä tälle brändätylle USB tuotteelle, on sen korkki: sen helppokäyttöinen, laadukas magneetti. Se on miellyttävä käsitellä, joka lisää tikun käytettävyyttä, lisäten samalla brändisi ja logosi näkyvyyttä. 

eco-friendly USB drive

Kuten useimmat  Kustomoidut muistituotteemme, Nature USB:ssä on laaja printtausalue molemmin puolin ja se on saatavana useissa eri muistikoissa, joten löydätte varmasti sopivan juuri teidän tarpeisiinne.


flashbay Kirjoittaja: Evgeny Fogel
6 Kommentteja | Jätä omasi 
Jo Sherriff, Thermotek Windows | 10 Apr, 2019
Hi I'm after a quote for 100 please also having our logo printed on it. Thank you
Chris , Flashbay | 10 Apr, 2019
Hi Jo,

Thanks for getting in touch.

An Account Manager will be in contact shortly regarding prices, branding options and delivery.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Renny , Cara Jewellers FZCO | 04 May, 2019
Eco Friendly Round Shape USB- Maplewood or our corporate colour -16GB- Warranty-  Delivery by 30 May 2019.
Chris , Flashbay | 06 May, 2019
Hi Renny,

Thanks for getting in touch.

An Account Manager will be in contact shortly regarding branding options, prices and delivery.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Paula , Luxottica | 04 Feb, 2020
Laser engrave logo with an order amount of 200 for delivery at end of March, 2020
Chris , Flashbay | 05 Feb, 2020
Hi Paula,

Thanks for your message. We'll be in contact shortly regarding prices and details regarding our Laser Engraving branding.

Thanks,

Chris at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.