Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Wear Levelling

Meiltä kysytään usein onko suositeltavaa tallentaa runsaasti pieniä tiedostoja muistitikulle vai mieluummin yksi iso tiedosto. Lyhyt vastaus tähän on että kumpikin on hyvä vaihtoehto. Kuitenki, jotta ymmärtäisimme yksityiskohtaisesti asian, meidän tulee ymmärtää muistitikussa tapahtuva prosessi tallennuksen aikana.

Kun tiedostoja tallennetaan tiedostojärjestelmään ne eivät tallennu yhtenä isona tiedostona vaan tallentuvat pieninä osina niin kutsutuihin blokkeihin. Nämä blokit tallentuvat sitten USB Muistitikulle ryhmänä erillisiä osia – Nimenomaan nämä ryhmät ovat osia joihin kirjoitetaan,joista luetaan tai jotka poistetaan. Luonnollisesti, mitä suurempi tiedosto on, sitä enemmän blokkeja luodaan, ja sitä enemmän myös erillisiä asemalla olevia osia asemalla liikkuu kun sille kirjoitetaan tai sieltä poistetaan tiedostoja.


USB muistitikun kontrollerit sisältävät 'wear levelling' toiminnon joka yrittää taata että blokit jakautuvat tasaisesti muistiasemalle jottei mikään tietty osa muistista kulu nopeammin kuin jokin toinen. Tiedostokoon ei täten tulisi vaikuttaa aseman luotettavuuteen paitsi mikäli asemalla ei ole tarpeeksi toimivia blokkeja tiedoston tallentamiseen - tämä on kuitenkin epätodennäköistä koska jokainen erillinen blokki kestää kymmeniä tuhansia kirjoitus/poisto syklejä ennen kuin se kuluu loppuun.

Eräs potentiaalinen alue jossa tiedoston koolla voisi olla vaikutusta, on Write Caching prosessi mistä löydät enenmmän yksityiskohtia täältä. Muussa tapauksessa, luotettavuus ja kesto pysyy samana.

Etsitkö logopainatettuja muistitikkuja?
Täytä vain Tarjouspyyntölomakkeemme ja yksi Account Managereistamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.