Blogi Voit luottaa Flashbayhyn USB tuotteiden toimittajana

Viimeaikaisista raporteista mediassa voi saada käsityksen että USB muistitikut ovat hakkereiden uusin ase heidän yrittäessään päästä käsiksi yritysten tietokantoihin, mutta jos hankit muistitikut luotettavalta toimittajalta, ei sinulla ole syytä huoleen. Koska me Flashbaylla omistamme oman tehtaamme on meillä täysi kontrolli tuotteisiimme aina suunnittelusta toimitukseen. Yli 150 000 yritystä ympäri maailman luottavat meihin USB tuotteiden toimittajana. Voit tilata tuotteita meiltä luottavaisin mielin koska:

  • Me omistamme oman tehtaamme ja kontrolloimme koko tuotantoketjua, emmekä käytä alihankkijoita.
  • Lataamme itse asiakkaan toimittamat tiedostot tikuille emmekä ikinä käytä kolmansia osapuolia tähän.
  • Toimitamme tikut suljetuissa pakkauksissa ja annamme tilauksen seurantatiedot asiakkaalle.

Meidän tietojemme mukaan kukaan toinen toimittaja ei täytä kaikkia kolmea edelle mainittua taetta ja moni toimiikin vain välikätenä ulkomaalaisille tehtaille.

Joten ensi kerralla kun jaat muistitikkuja asiakkaillesi, kollegoillesi, työntekijöillesi, opiskelojoille tai kenelle muulle tahansa niin voit olla varma että tikut tulevat luotettavalta toimittajalta kun tilaat Flashbaylta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai ilmaiset mallikappaleet ja sinulla voi olla yksilöidyt muistitikut toimitettuna vain 6 arkipäivässä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.