Twister

Blogi Valokuvatulostetavat USB muistitikut

Tarjoamme tällä hetkellä 4 erilaista painatusmetodia USB valikoimaamme. Riippuen haluamastanne mallista, voimme joko silkkipainattaa, laserkaivertaa, kohokuvioida tai valokuvatulostaa muistitikkunne. Tämä artikkeli käsittelee valokuvatulostusta ja kuinka saatte sillä näkyvyyttä USB muistitikuillenne.

Tätä kirjottaessamme, meillä on 4 eri mallia jotka ovat valokuvatulostettavissa Wafer, Light, Trix ja Fin. Jokainen malli on alunperin tyhjä alusta jolle painamme haluamanne valokuvan valokuvatulostuksella, myöhemmin tästä lisää.

Valokuvatulostus antaa mahdollisuuden erittäin yksityiskohtaiseen painatukseen. Painatettava valokuva voi olla joko omasta valokuvakokoelmastasi, tai vaikkapa valokuvapankista kuten iStock. Kuten alla olevista esimerkeistä näet, valokuvatulostus antaa mahdollisuuden luovuudelle painatuksessanne. Autamme toki mielellämme teitä painatuksen suunnittelussa.
Painatusmetodi
Valokuvatulostustekniikka yhdistää 4 väriä CMYK värikartastosta. Lopputuloksena on erittäin yksityiskohtainen valokuva joka painatetaan USB muistin pinnalle. Light ja Fin mallimme ovat päällystetty polyuretaanihartsi kupolilla. Wafer ja Trix mallimme läpinäkyvällä "tarralla". Nämä toimenpiteet suojaavat pintoja naarmuilta ja kolhuilta.
.

Haluatko tarjouksen?
Täytä vain tarjouspyyntölomakkeemme ja Account Managerimme ottavat teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.