Blogi Muistitikkumallimme

Olemme toimittaneet brändättyjä muistitikkuja asiakkaillemme jo vuodesta 2003. Valikoimamme on kehittynyt viimeisen 13 vuoden aikana ja meillä on tällä hetkellä valikoimassa 25 erilaista mallia. Alla lisätietoja eri tuoteryhmistä.

Kortit
Ohut, elegantti ja näyttävä. Wafer ja  Alloy USB muistikortit ovat erinomainen keino huomion kiinnittämiseen brändiinne. Waferiin voidaa painaa valokuvatulostus ja Alloyhin on saatavilla silkkipainatus tai laserkaiverrus.



Monikäyttöiset tikut
Kaikilla muistitikuilla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus, mutta nämä mallit vievät tämän astetta pidemmälle. Näillä voi joko kirjoittaa, avata pullon, laittaa ylleen, tai jopa valaista. jo ennestään käytännöllinen muistitikku tuli juuri vielä käytännöllisemmäksi.



Klassikot
Jotkus asiat eivät koskaan mene pois muodista. Nämä mallit ovat ajattomia klassikoita ja erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Pieniä, kannettavia ja vaikuttavia, näistä pitävät kaikki.



Uusia lisäyksiä
Kehitämme koko ajan uusia malleja ja tyylejä jotta pysyisimme maailman johtavana muistitikkutoimittajana. nämä mallit ovat viimeisimpiä lisäyksiämme mallistoon ja saatavilla ainoastaan Flashbaylta.



Valmis tutkimaan valikoimaa lisää?
Käy tuotesivullamme ja pyydä tarjous. Me voimme lähettää sinulle ilmaiset dummy-mallit niin pääset näkemään miltä tuotteet luonnossa näyttävät ja voit tehdä päätöksen helpommin.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.