Twister

Blogi Markkinointimateriaalin esilataus

Yksi suosituimpia lisäpalveluitamme on tiedostojen esilataus – joka mahdollistaa logopainetut muistitikut haluamallanne sisällöllä.

Tämä markkinointityökalu on uniikki promotuotemarkkinnoilla. On helpompaa toimittaa suuria määriä markkinointimateriaalia helposti taskuun menevällä muistitikulla, kuin erikseen paperiversioina jotka usein heitetään heti menemään. Tiedostot voidaan jopa lukita muistitikulle, mikä varmistaa muistitikun pitkäaikaisen markkinointiarvon.


Logopainettu muistitikku ladatuilla tiedostoilla tarjoaa monipuolisuutta valokuvaajille ja muusikoille jotka voivat laittaa portfolionsa sinne sekä isoille yrityksille jotka voivat ladata analyysejä, katalogeja ja esitteitä sekä esityksiä muistitikuille. Vaihtoehdot ovat lähes rajattomat ja musititikut tarjoavat pitkäaikaisen ja kätevän formaatin - kun tiedostot on esiladattu muistitikuille niin niiden saaja voi tutustua sisältöön omalla ajallaan ja omassa tahdissaan. Voit lukea lisää siitä millaisia tiedostoja voidaan esiladata täältä.

Jos haluat logpainetut muistitikut omilla tiedostoillanne valmiiksi ladattuna niin täytä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä. 


flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.