Blogi Logolliset Fidget Spinnerit oppilaitoksille

Fidget Spinnerit ovat olleet pinnalla jo reilut kaksi vuotta, mutta viime aikoina olemme huomanneet että ne ovat erityisen suosittuja oppilaitosten keskuudessa. Vaikka  vempaimet ovat suosittuja sekä lasten että aikuisten keskuudessa, on kaksi pääsyytä miksi ne ovat erityisen hyödyllisiä opetusalan asiakkaidenne kanssa:

1)  Painatusnäkökulmasta spinnerit ovat ideaaleja liikelahjoja eri tapahtumissa ja niillä on monta käyttötapaa - niiden hypnoottiset ominaisuudet vakuuttavat asiakkaanne, erityisesti nuoremmat sukupolvet, jotka käyttävät niitä jatkuvasti ja täten ne näyttävät instituutionne logon, nettisivujen osoitteen ja sloganin koko ajan.


2) Lisäksi Fidget Spinnerit ovat auttaneet lapsia ja nuoria lisäämään heidän keskittymiskykyään, koska spinner tutkitusti vähentää rauhattomuutta ja lisää käyttäjän rauhallisuutta. Hiljainen ja jatkuva liike on sanottu vähentävän ahdistuneisuutta ja lisäävän reaktiokykyä. Fidget spinnerit voivat täten vähentää oireita lapsilla ja nuorilla jotka kärsivät ADHD:sta tai autismista, parantaen näiden oppilaiden tuloksia koulumaailmassa, ja vähentävän stressiä.


Jos olet kiinnostunut fidget spinnereistämme, tai muista tuotteista, täytäthän Pikatarjouslomakkeen ja yhteyshenkilönne ottaa teihin pian yhteyttä.

flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.