Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Tutustukaa uuteen Light USB-muistitikkuumme, jonka avulla voitte valaista yritystänne!

Flashbay on säännöllisesti lisäämässä uusia tuotteita markkinoille, joten tarjoamme jatkuvasti asiakkaillemme laajemman tuotevalikoiman.

Tässä kuussa olemme julkaisseet uuden Light USB-muistitikun, josta olemme erittäin ylpeitä.

Aloitetaan tuotteen nimestä: Light USB-muistitikku on asianmukaisesti nimitetty sen integroiduin LED taskulampun takia. Olemme jo esitelleet useita monitoimisia USB-muistitikkuja, kuten USB-kynät, -rannekkeet, -paperiliitimet sekä -solmioliittimet. Light USB-muistitikku on viimeisin ainutlaatuinen tuotteemme.

Tuotteen kaksipuoliseen painatusalueeseen mahtuu erilaisia tietoja, kuten logonne, nettiosoitteenne, tai mieleenpainuva yrtityksenne kuva, jonka haluatte yhdistettävän brändiinne. Hartsipäällyste suojaa ja pehmentää tuotteen pintaa ja täysväriprinttausaluetta.

Light Custom USB Drive


Tuotteen printtausalueet tarvitsevat vain pienen puristuksen LED-valon loistamista varten. Käytettäessä ainoastaan 10 minuuttia päivässä, LED-valon akku kestää yli vuoden! Light USB-muistitikku on kevyt, kompakti ja asiallinen liikelahja. Jotkut muistitikut ovat hieman painavia ja hankalia kuljettaa avaimenperänä, mutta Light USB-muistitikku painaa alle 11 gramma, joten voitte olla varmoja, että asiakkaanne tai työntekijänne pitävät tikun tallessa pitkän aikaa.


flashbay Kirjoittaja: Peter Cardin
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.