Blogi Joulukuun uutuustuotteet

Joulukuu on ollut jälleen kiireinen ja jännittävä kuukausi täällä Flashbaylla. Vaikka vuosi lähenee loppuaan, olemme lanseeranneet uusia tuotteita kaikissa tuotekategorioissamme.

Meidän suurin laajennuksemme tapahtui vempaimet kategoriassamme, sillä lanseerasimme kolme uutta Fidget SpinneriäFlown, Cosmicin ja Sport Minin. Esittelimme myös Slim älypuhelinlompakon - kätevä lisä älypuhelimeesi laajalla painatusalueella., jossa voidaan säilyttää luottokortteja ja seteleitä, kaikkia yhdessä taskussa.


Joulukuussa myös julkistimme uusimmat  Bluetooth® kuulokkeet, Craftin ja Indiien, joissa on kolme kaunista puista tai metallista painatuslaattaa, jotka varmistavat että brändisi tulee räväkästi näkyville aina kun asiakkaasi kuuntelevat musiikkia.

Viimeiseksi, lanseerasimme myös kolme uutta  USB muistitikkua, Activen, Sliden ja Flexin. Active toimii sekä käytännöllisenä sulkurenkaana ja on kaksipäinen, jossa toisessa päässä on USB-liiti ja toisessa päässä on joko USB-C tai Mikro-USB liitin. Slidessa taas on USB-C liitin yhdessä päässä ja standardi USB-liitin toisessa päässä, joka voidaan siististi taittaa ja paljastaa Mikro-USB, joka kattaa kaikki laitteet, joita voisit ikinä tarvita.

Jos olet kiinnostunut näistä, tai muista tuotteista, täytäthän pikatarjous lomakkeen  ja sinun henkilökohtainen yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä pian!

flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.